Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Més de 300 nois i noies participaran al 1r Torneig de Minibàsquet de la Fundación Aíto

03/06/2019

Esports

L’esdeveniment se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de juny al Pavelló Municipal d’Esports Plana Lledó i al Centre Municipal d’Esports i Salut Ca n’Arimon. Avui s’ha presentat a l’Ajuntament de Mollet.

El 1r Torneig de Minibàsquet de la Fundación Aíto García Reneses a Mollet del Vallès comptarà amb 32 equips i més de 300 nois i noies. Hi participaran equips de fora de l’Estat espanyol: de Bolonya, a Itàlia, i de la Bretanya, a França, i conjunts que son referents del bàsquet català: el Joventut de Badalona, el Club Bàsquet Femení Sant Adrià de Besòs o la Unió Esportiva Mataró.

Les categories del torneig son preminibàsquet i minibàsquet, d’edats compreses entre els 8 i 11 anys, “les millors per començar a inculcar els valors de l’esport”, segons Joan Tallada, director i coordinador de la Fundación Aíto.

Formació d’entrenadors i monitors

Un dels dies del torneig, el dissabte 8 a la tarda, es portaran a terme dos clínics de formació de minibàsquet i valors: a les 19 h, amb l’entrenador Óscar de Paula, tècnic de la Federació Catalana de Bàsquet, i a les 20 h, amb l’entrenadora del Club Bàsquet Femení Sant Adrià, Mireia Capdevila.

L’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, espera que el torneig sigui “un gran referent a Catalunya en aquetes edats, de 8 a 11 anys” i ha destacat el fet que “comenci a caminar a Mollet”.

El president del Club Bàsquet Mollet, Carlos Nuez, ha agraït el “suport” de l’Ajuntament de Mollet, de la Fundación Aíto, del CBM i dels voluntaris, i ha afirmat que serà “una competició que valdrà la pena”.

 

 


Cartell

Document Cartell (1.7 MB) - pdf

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés