Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

La concentració en un sol cap de setmana de Mollet és Fira fa bullir la ciutat d’activitat comercial

03/06/2019

Comerç

Les diferents fires del projecte de dinamització comercial Mollet és Fira s’han celebrat conjuntament aquest cap de setmana, després que la primera cita s’hagués de posposar per la pluja. Això ha fet que el centre de la ciutat s’ompli com mai d’activitat comercial amb les fires Gurmet, Motor i Comerç i Qualitat de Vida.

La 7a edició del projecte de dinamització comercial Mollet és Fira ha implicat prop de 350 comerços i serveis, tant pel que fa a les diferents campanyes de premis i sortejos com a la presència a les fires, que han sumat fins a 164 estands d’alimentació, motor, comerç i serveis de benestar i qualitat de vida.

“L’alta participació consolida aquest projecte, que és una mostra molt representativa del comerç i els serveis de la ciutat”, afirma la regidora de Comerç, Mercè Pérez. Pel que fa a la concentració de les fires en un sol cap de setmana, en general la valoració dels participants ha estat positiva, ja que ha comportat un augment de l’activitat i de l’afluència de visitants. El sector del motor, per exemple, s’ha mostrat satisfet amb el canvi d’ubicació a l’entorn del parc de les Pruneres.

Paral·lelament a l’activitat comercial, Mollet és Fira busca atreure el públic amb un ampli ventall d’activitats lúdiques, participatives i demostratives per a totes les edats i interessos (des de contes i animació infantil, activitats esportives, exhibicions, tallers, xerrades, jocs, etc), posant de relleu que el comerç de Mollet s’interessa i interactua amb la seva clientela.

Una altra xifra que cal destacar i que ens indica el grau d’implantació d’aquest model firal, és el nombre de butlletes que la ciutadania ha omplert per a participar als nombrosos sortejos de Mollet és Fira. S’han recollit 20.000 butlletes, ja sigui als comerços participants com durant els dos dies de la fira.

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés