Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Actuem amb energia!

03/06/2019

Medi Ambient

L’Ajuntament de Mollet ha organitzat diverses activitats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient i de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible. Destaca l’exposició Actuem amb Energia a la Biblioteca de Can Mulà.

L’objectiu és sensibilitzar la població de Mollet del Vallès, especialment la joventut, de la importància de gestionar els recursos naturals del planeta amb responsabilitat. És per això que l’Ajuntament ha preparat les activitats següents:

Parada Verda

El 4 de juny al matí, vint-i-quatre hores abans del Dia Mundial del Medi Ambient, a la plaça de Catalunya es mostraran elements per reduir el consum energètic a la llar, s’oferiran consells per disminuir el consum d’electricitat i gas a casa i es donarà material per portar un estil de vida més sostenible.

Photocall Vull un món de colors

El mateix 4 de juny, però a la tarda, de 17 a 19,30 h, al Centre Cívic de Can Borrell s’instal·larà el Photocall Vull un món de colors. Es tracta de fer-s’hi una fotografia per difondre missatges de protecció del medi ambient, en favor del reciclatge, contra el canvi climàtic i per unes ciutats menys contaminades, i compartir-les a les xarxes socials.

Exposició Actuem amb energia

De l’11 al 21 de juny, la Biblioteca de Can Mulà oferirà aquesta mostra que repassa les diferents fonts d’energia, el canvi climàtic i les seves conseqüències, els impactes de l’explotació de recursos energètics o iniciatives locals per reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle i millorar l’eficiència energètica.

A les escoles

Durant els dies de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, de l’11 al 21 de juny, les escoles Del Bosc i Can Besora prendran el protagonisme amb jocs i activitats a l’entorn de l’eficiència energètica.

 

 


Cartell

Document Cartell (592 KB) - jpg

Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés