Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

El dispositiu policial Pla Estiu 2019 torna a tots els barris de Mollet

04/06/2019

Seguretat Ciutadana

L’objectiu és garantir la convivència, promoure el civisme i mantenir la seguretat i la mobilitat. El pla finalitzarà el 13 de setembre.

El Pla Estiu 2019 arrencarà amb la campanya de pirotècnia de cara a les revetlles de Sant Jon i de Sant Pere. La Policia Municipal de Mollet, en coordinació amb Protecció Civil, farà tasques de prevenció i vigilància, i controlarà que es compleixi la normativa de venda de petards.

El pla també posarà el focus en el consum de substàncies prohibides i alcohol a la via pública, en les festes de barris i revetlles populars, en els  esdeveniments esportius i en tots els actes de la Festa Major. A més a més, a les zones amb establiments d’oci nocturn se’ls recordarà que és obligatori respectar el descans del veïnat i complir l’horari de tancament.

Així, durant l’estiu s’intensificarà la presència d’agents i incrementaran les actuacions preventives als carrers, parcs i places de tots els barris de Mollet per garantir un ús responsable de l’espai. Policia Municipal,  Agents Cívics, Mossos d’Esquadra i la resta de cossos de seguretat, si fos necessari, treballaran coordinats.

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés