Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

L’Ajuntament ofereix un nou curs de formació de ressuscitació cardiopulmonar

11/06/2019

Actualidad

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès engega una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar als participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. El curs es farà el 18 de juny de 15 a 21 h a la Marineta.

Continuant amb el procés de formació en ressuscitació cardiopulmonar (RCP) i DEA que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa l’any 2014, aquest proper 18 de juny hi haurà un nou curs en els que s’ensenyarà a realitzar compressions toràciques i respiracions de suport així com utilitzar un DEA.

Amb aquesta formació també es pretén deixar constància que les tècniques són realment senzilles, animar la ciutadania a perdre la por, desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom i que en aquests casos la pitjor ajuda pot ser no ajudar.

Les persones que es vulguin apuntar ho poden al següent correu: salutpublica@molletvalles.cat  dient nom i cognoms i forma de contactar.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés