Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Sessió constituent del Ple de l’Ajuntament per al mandat 2019-2023

13/06/2019

Acció Institucional

Aquest dissabte 15 de juny, a les 12 del migdia, se celebra la sessió constituent del Ple de l’Ajuntament de Mollet del Vallès. Durant aquesta sessió plenària es constituirà la nova corporació municipal, formada per 25 regidors i regidores, i s’escollirà l’alcalde o alcaldessa de Mollet per als propers 4 anys.

Procediment del Ple

En primer lloc es constituirà la mesa d’edat, formada per les persones de major i menor edat. Tot seguit, els regidors i les regidores prendran possessió del seu càrrec. Després serà el moment d’escollir l’alcalde o l’alcaldessa. El president/a de la mesa d’edat (la persona de més edat) demanarà a tots els regidors i regidores que emetin el seu vot.

Un cop hagi votat tothom, es farà el recompte dels vots i es proclamarà l’alcalde o alcaldessa. Si algun dels candidats obté la majoria absoluta (13 vots) serà proclamat/da. En cas contrari, serà alcalde o alcaldessa el regidor/a que encapçala la llista més votada. Un cop proclamat i hagi pres possessió del seu càrrec se li lliurarà la insígnia, la vara i la banda de l’Ajuntament i passarà a ocupar el lloc de la presidència a partir d’aquell moment.

Un cop finalitzat el Ple de Constitució del nou Ajuntament de Mollet del Vallès, els diferents grups municipals, per torns de menor a major representació, atendran a la premsa a la Sala de Govern, a la segona planta de l’edifici institucional.

Les sessions plenàries són obertes a tota la ciutadania i es fan a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, a la plaça Major, 1.

Aquest cop, també s’habilitarà una pantalla a la primera planta de l’edifici institucional en el que es podrà seguir la sessió en directe i també es podrà seguir en directe a través del web municipal www.molletvalles.cat

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés