Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

El Sona Mollet, el triomf de la bona música i l’amistat

07/10/2019

Cultura

Centenars de persones de Mollet i d’arreu van gaudir de gairebé deu hores de jazz, piano i música de cambra en la quarta edició del Festival Internacional de Música – Memorial Anna Villaescusa Rebull, que es va celebrar els dies 4, 5 i d’octubre al Mercat Vell i al Teatre Can Gomà.

El Sona Mollet, Quart Festival Internacional de Música-Memorial Anna Villaescusa Rebull va oferir, un any més, un cartell de músics de primer ordre en els gèneres del jazz, el piano i la música de cambra, que va omplir el Mercat Vell i el Teatre Can Gomà.

El certamen va unir intèrprets de renom mundial, com Daahoud Salim, Jasmina Rakovic, Daria Piltyay, Pedro Emanuel Pereira, Xavi Torres o Lluc Casares, amb músics i cantants molletans, el Cor Jove de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet i la coral Estoc de Veus.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha fet un balanç positiu de la quarta edició del Sona Mollet per dues raons. La primera, “perquè hi han participat músics excel·lents que encara no havien vingut mai, com el pianista argentí Hugo Schuler o la soprano portuguesa Sofia Pedro”. I la segona, perquè aquest any “hem fet un pas endavant amb la difusió del festival a la premsa de tot Catalunya i això s’ha notat amb la presència de públic nou”.

El Sona Mollet està promogut per l’Ajuntament de Mollet del Vallès en col·laboració amb els conservatoris del Liceu i d’Amsterdam, i la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia. Els diners recaptats durant els tres dies de concerts són, íntegrament, per a la fundació. El festival té una clara vocació solidària, altruista i pedagògica per potenciar l’interès de la música i la cultura, sobretot  entre els més joves de Mollet.

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés