Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

La Policia Municipal denuncia 7 casos per comportaments incívics

17/12/2019

Convivència

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha denunciat aquests darrers dies 7 casos per comportaments incívics a la ciutat. Es tracta de casos relacionats amb abocament de runes, de bosses i cartrons fora dels contenidors i de conducció amb patinets elèctrics.

El passat divendres 13, arran d’una denuncia ciutadana, la Policia Municipal va confirmar que s’estava produint un abocament de runes que els infractors van deixar dins d’uns sacs al costat d’un contenidor d’escombraries situat a un carrer cèntric de la ciutat. Un cop identificat el vehicle amb el que es feia el trasllat i els responsables de l’abocament, ara hauran de fer front a una multa d’entre 400 i 4000 €.

També relacionat amb deixalles, aquesta passada nit, la policia ha identificat d’altres infractors per deixar, en aquest cas, bosses i cartrons fora dels contenidors.

D’altra banda, des de el passat dia 9 de desembre, la  Policia Municipal aplica la directriu de la Direcció General de Tráfico, denunciant fins ara cinc conductors de vehicles de mobilitat personal (patinets elèctrics).

Concretament, quatre d’ells per circular per una zona de vianants o voreres. Tots ells hauran de fer front a una sanció de 200 euros.

La Policia Municipal informa, que coincidint amb el dispositiu Grèvol als comerços per aquestes dates de Nadal i amb la campanya coordinada amb el Servei Català del Trànsit d’alcoholèmia, realitzaran també controls de circulació de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) a les zones de vianants i voreres de la ciutat.

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés