Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Reunió de la Comissió de l’Aigua

23/12/2019

Actualidad

El dijous 19 de desembre es va fer la 6a trobada de la Comissió sobre el Servei Municipal de l’Aigua de Mollet, que es va crear per analitzar el funcionament de l'actual servei i diferents models de gestió.

Aquesta comissió es va crear l’any 2018 amb l’objectiu final de definir el millor model de gestió de l’aigua a Mollet del Vallès. Durant la trobada, la primera d'aquest mandat, es va fer un repàs de les informacions exposades durant les reunions anteriors atès que s’hi han afegit nous membres.

A la reunió, els tècnics de l’Ajuntament, encarregats de la direcció, supervisió i inspecció del servei municipal de l'aigua, van explicar i lliurar un informe de conclusions respecte la valoració del servei actual i amb una comparativa amb municipis de la mateixa mida que Mollet que es gestionen amb altres models.

L'informe tècnic conclou que el servei de subministrament d'aigua de Mollet és un sistema de gestió pública amb uns excel·lents resultats objectius, situant Mollet en una taxa de rendiment del 89% molt per sobre de la mitjana de Catalunya (78%), un preu m3 també molt per sota de municipis d’extensió similar (1,40 euros/m3 a Mollet, 2,61 €/m3 Àrea Metropolitana de Barcelona i 2,46€/m3 Catalunya) i amb una xarxa de subministrament 100% de titularitat pública.

A la trobada també es va parlar de crear un Observatori de l’Aigua i continuar mantenint aquest òrgan de participació i transparència.


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés