Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

Acaba el Nadal i comença la Festa Major d’hivern

08/01/2020

Cultura

L’Ajuntament de Mollet comença avui a retirar l’enllumenat nadalenc dels carrers de la ciutat. La retirada de la il·luminació donarà pas a l’inici de la Festa Major d’hivern amb el lliurament del premis del XXV Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, el divendres 10 de gener.

La regidora de Cultura i Festes, Mercè Pérez Piedrafita, considera que “hem passat un gran Nadal, tant per la quantitat d’activitats que hem organitzat com per l’altíssim nivell de participació de la ciutadania als actes”.

L’Ajuntament de Mollet del Vallés va organitzar més d’un centenar d’activitats en què hi van assistir milers de persones, sobretot a la Cavalcada de Res, al Mercat Nadalenc instal·lat a la plaça Prat de la Riba, al Trenet de Nadal, al Concert de Concert de Cap d’Any al Mercat Vell o a l’exposició del Pessebre de goma-eva que es pot visitar al local de l’Associació de Veïns de l’Estació de França-Can Mulà fins el 10 de gener.

Arriba la Festa Major d’hivern

Precisament, el divendres 10 de gener arrencaran els actes de la Festa Major d’hivern de Mollet amb el lliurament dels premis del XXV Concurs de Fotografia de Sant Vicenç. Les fotos guardonades es donaran a conèixer a les 19 h al Centre Cultural La Marineta, on també s’inaugurarà l’exposició amb les imatges que han participat en el concurs.

La Festa Major d’hivern de Mollet del Vallès comptarà amb la XXI Cursa de Sant Vicenç, el Cercavila amb el Moll Fer i els Diables, la XXVI Trobada de Gegants, la 39a Festa de la Ràdio, la presentació del nº 35 de la revista Notes o la XXVII Nit de l’Esport.

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés