Castellano | Català RSS
Actualidad Noticias

Cercador

Menú

El camp de futbol mantindrà el nom de Germans Gonzalvo

14/12/2021

Esports

La mateixa Alexia Putellas ha comunicat que renuncia a què el Camp de Futbol Municipal porti el seu nom, donat que els Germans Gonzalvo també van ser uns referents del FC Barcelona –el seu mateix equip.

Aquesta decisió ha estat comunicada per la mateixa Putellas a l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, dies després d’acceptar la proposta que Monràs li va realitzar abans de fer-se pública i que també estava consensuada amb l’equip de futbol CF Mollet UE. Durant les converses mantingues amb la jugadora molletana sempre ha agraït la proposta de canvi de nom així com d’atorgament de la distinció cívica “Per Mollet”.

Igualment, sí que continua endavant el atorgament a la futbolista molletana amb la distinció cívica “Per Mollet”, en el proper Ple Ordinari que se celebrarà dilluns 20 de desembre, en reconeixement a tots els seus mèrits esportius.

L’alcalde Josep Monràs ha mostrat el seu respecte a la decisió final d’Alexia Putellas i ha comunicat que des de l’Ajuntament “continuem treballant per preparar un gran acte de ciutat, quan l’agenda de l’Alexia ho permeti”.

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés