Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Jordi Bertran és nomenat nou director del Centre d'Estudis Molletans

12/04/2016

Cultura

El geòleg Jordi Bertran ha estat nomenat nou director del Centre d'Estudis Molletans (CEM). El CEM és un servei municipal dedicat a la recerca i la difusió dels estudis referents a l'àmbit de Mollet del Vallès i els pobles veïns del Baix Vallès. Bertran ja va ocupar aquest càrrec en els períodes 2001-2003 i 2006-2011. Ara ho farà en substitució d'Oriol Fort.

Bertran va ser proposat per ocupar la direcció del centre d'estudis en el Consell Directiu celebrat el passat 10 de març. El geòleg molletà està vinculat al CEM des dels seus inicis i ha ocupat la secretaria i la direcció en diferents períodes.

Com a membre actiu del CEM, Bertran ha desenvolupat diverses tasques: recerca i investigació, membre del consell redactor de la revista Notes, coordinador de les jornades de recerca, autor de diverses publicacions...

El Centre d'Estudis Molletans és un servei municipal derivat de l'acord entre l'Ajuntament i la Sala Fiveller de la Parròquia de Sant Vicenç, signat el 22 de gener de 1994, com a cloenda dels actes de celebració del Mil·lenari de la ciutat.

Publica la revista miscel·lània Notes i la col·lecció de monografies Vicenç Plantada. Convoca anualment el Premi Juvenil Vicenç Plantada, i també organitza, anualment, unes jornades monogràfiques i diverses xerrades, sortides de camp i visites guiades.
 
 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés