Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

Activat el Pla municipal d'emergències per nevades

28/02/2018

Avisos

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha activat el pla d'emergències per la nevada d'aquesta nit. Actualment no hi ha hagut cap incidència i els serveis municipals han llençat sal a les rampes i alguns carrers per tal que la mobilitat per la ciutat sigui l'habitual.

Aquest matí s'ha tornat a reunir el comitè d'emergències municipals per tal de fer seguiment de l'estat de la ciutat per la neu que ha emblanquinat tota la ciutat. A hores d'ara no hi ha cap incidència i els serveis de neteja i la brigada municipal han llençat sal a alguns carrers de la ciutat i la via pública com per exemple a les rampes dels aparcaments, els passos adaptats per a vianants i accessos als equipaments públics de la ciutat com l'Hospital de Mollet i els centres d'atenció primària (CAP). Dispositius de la policia municipal i protecció civil estan realitzant un seguiment intensiu per si hi ha qualsevol incidència.

S'està fent un seguiment de les previsions meteorològiques des d'aquest  dilluns que ha portat a activar el pla d?emergències, inicialment en fase de prealerta i actualment d'alerta. Les previsions d'avui indiquen que la neu passarà a ser pluja a partir del migdia a la ciutat de Mollet

Les escoles bressol municipals estan oberts i el servei de menjador funcionarà com és habitual. D'altra banda, els centres escolars de la ciutat també han obert les seves portes amb normalitat i durant el dia d'avui faran activitat no lectiva. En aquest sentit, els vehicles de la brigada municipal s'han situat a prop de les entrades de les escoles de la ciutat per tal de poder actuar en el moment i amb rapidesa, en cas que sigui necessari.

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés