Castellano | Català RSS
Actualidad

Cercador

Menú

A Mollet, les dones també es planten i diuen prou

08/03/2018

Igualtat Dona-Home

A les 12 del migdia, la regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Mollet, Ana Díaz, i representants de les associacions de dones del municipi han llegit el manifest del Dia Internacional de les Dones davant de la Casa de la Vila. El manifest reivindica la igualtat efectiva entre homes i dones en els àmbits econòmic, social i polític.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i les associacions de dones del municipi han organitzat la lectura del manifest del dia 8 de març per commemorar, un any més, el Dia Internacional de les Dones.

A l’exterior de la Casa de la Vila, i davant de desenes de ciutadans i ciutadanes, la regidora Ana Díaz i membres de les associacions de dones han llegit un manifest que denuncia la bretxa salarial entre homes i dones, la precarietat laboral i la violència masclista.

Un 70% són directives

En un dia com el d’avui, el consistori molletà ha recordat que el 60% de la plantilla de l’Ajuntament està formada per dones i el 40% per homes. A més a més, el 70% dels càrrecs directius els ocupen dones.

La commemoració del Dia Internacional de les Dones a Mollet s’allargarà fins el dia 23 de març. Podeu consultar totes les activitats al web municipal www.molletvalles.cat

 


Plaza Mayor 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallés (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ayuntamiento de Mollet del Vallés