Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Actualitat

21/04/2021 Salut

L’Ajuntament de Mollet forma part del Congrés Nacional de Medi Ambient en reconeixement a les seves polítiques i estratègies alimentàries

L’Ajuntament de Mollet del Vallès formarà part del Comitè Tècnic de preparació del Congrés Nacional de Medi Ambient (CONAMA) que se celebrarà a Madrid del 31 de maig al 3 de juny. La ciutat de Mollet ha estat seleccionada a nivell estatal per la seva estratègia integrada d’alimentació i salut i la seva política alimentària resultants de la seva participació a diferents projectes europeus com ara Diet for a Green Planet o Agri-Urban. El Congrés Nacional de Medi Ambient és la trobada del sector mediambiental més important que es fa a Espanya.

+ Veure més
21/04/2021 Participació Ciutadana

El Consell de Ciutat proposa enfortir les accions enfocades a la millora de la salut i benestar de la ciutadania

La sessió plenària ha valorat l’alineació dels plans municipals amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides, que l’Ajuntament va fer públic fa unes setmanes. Dels vuit objectius que l’Ajuntament ha prioritzat, els membres del Consell han considerat prioritari posar èmfasi en el relacionat amb la Salut i Benestar. El Consell també va tractar altres temes de l’estat de la ciutat, com la situació de la Covid a nivell municipal o el pressupost de l’Ajuntament per aquest 2021.

+ Veure més
20/04/2021 Salut

El cicle Parlem de Salut tractarà la vacuna de la Covid 19 en una xerrada online

El proper 27 d’abril, el cicle de xerrades sobre salut que organitza l’Ajuntament de Mollet, Parlem de Salut, tractarà sobre la vacuna de la Covid. La xerrada es farà online, a les 18.30 h.

+ Veure més
20/04/2021 Acció Institucional

Moció tractada a la Junta de Portaveus

La Junta de Portaveus celebrada aquest dimarts 20 d’abril ha debatut una moció presentada pel grup municipal del PSC.

+ Veure més
20/04/2021 Esports

Tornen, amb èxit, els Jocs Esportius Escolars, extremant tots els protocols sanitaris

Aquest cap de setmana han tornat els Jocs Esportius Escolars després que hagin estat un any suspesos a causa de la pandèmia. La competició l’han començat prop de 200 infants d’un total de 17 equips en un entorn on s’han extremat totes les mesures de prevenció sanitàries

+ Veure més
20/04/2021 Convivència

L’Ajuntament posa en marxa una nova campanya de tinença responsable d’animals de companyia

L’Ajuntament de Mollet ha posat en marxa una nova campanya de conscienciació i tinença responsable d’animals de companyia. Al marge d’alertar sobre l’obligatorietat de respectar i complir les normatives vigents, aquest cop, la campanya, també comportarà la distribució d’una butlleta a través de la qual els propietaris i les propietàries de mascotes es comprometen a aquesta tinença responsable i adoptar comportaments cívics per seguir fent de Mollet una ciutat de convivència.

+ Veure més
19/04/2021 Cultura

La Mostra de Titelles supera el repte de la Covid amb un gran èxit de participació

Aquest cap de setmana, Mollet ha celebrat la XIV Mostra Internacional de Titelles (MITMO) amb un format adaptat a les mesures necessàries per fer front a la Covid. El festival ha tingut una gran acollida, amb totes les entrades exhaurides i un seguiment excepcional a través de les diferents retransmissions online.

+ Veure més
19/04/2021 Cultura

Mollet celebra un Sant Jordi segur amb activitats per a totes les edats

Aquest divendres, 23 d’abril, se celebra la diada de Sant Jordi. Enguany es reprendrà aquesta celebració popular amb l’objectiu que la ciutadania en gaudeix amb prudència i seguretat. Així, hi haurà parades davant de les botigues de roses i llibres i nombroses activitats, majoritàriament virtuals, per a totes les edats i gustos.

+ Veure més
19/04/2021 Medi Ambient

L’Ajuntament presenta el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima (PAESC), full de ruta de les polítiques mediambientals a la ciutat fins al 2030

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el document on s’estableix el full de ruta que seguirà a l’hora de planificar i aplicar noves polítiques i actuacions presents i futures encaminades a combatre el canvi climàtic a nivell local i global. El document és fruit del compromís de l’Ajuntament de Mollet després d’haver signat el Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia on es contempla superar els objectius establerts per la Unió Europea per al 2030, anant més enllà de la reducció del 40% de les emissions de Gasos d’Efecte Hivernacle.

+ Veure més
19/04/2021 Salut

Dades Covid a Mollet

Un dilluns més, a la reunió de coordinació de l’Ajuntament de Mollet, s’han analitzat les darreres dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya així com les actuacions de la Policia Municipal, entre d’altres qüestions:

+ Veure més
15/04/2021 Obres

Comencen les obres de renovació de la canonada d’aigua de l’Av. Jaume I

El proper 19 d’abril començaran les obres per substituir la canonada de distribució d’aigua de Jaume I que dóna subministrament directe a més 1.800 de veïns i veïnes. L’obra es dividirà en diferents fases i està previst que duri aproximadament uns 4 mesos.

+ Veure més
14/04/2021 Salut

L’Ajuntament facilita un nou espai per ampliar la capacitat de vacunació contra la Covid a la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha facilitat un nou espai municipal que amplia els llocs de vacunació contra la Covid a la ciutat. En concret, a partir d’aquest dissabte 17, el Centre Cívic de Can Pantiquet (c. Can Flequer, 25) es convertirà en un nou punt de vacunació centralitzat contra la Covid.

+ Veure més
14/04/2021 Ocupació

Més de 100 alumnes han iniciat la Formació Professionalitzadora amb l’Ajuntament de Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), ha iniciat 7 cursos semipresencials adreçats prioritàriament a persones en situació d’atur. En total estan previstos 10 cursos dels que se’n beneficiaran 150 alumnes.

+ Veure més
13/04/2021 Educació

En marxa les Jornades Esportives de Primària

Des del passat 8 d’abril estan en marxa les Jornades Esportives de Primària, enguany fortament marcades per l’actual situació de pandèmia. Per aquest motiu, a diferència de les edicions anteriors, es fan complint un seguit de protocols específics per garantir, en tot moment, la seguretat de l’alumnat i el professorat.

+ Veure més
13/04/2021 Actualitat

Neix l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità per defensar els municipis de la segona corona metropolitana

Mollet del Vallès, juntament amb les ciutats de Martorell, Vilafranca del Penedès, Granollers, Vilanova i la Geltrú, Rubí, Mataró, Sabadell i Terrassa, han signat avui la constitució de l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità. La nova entitat neix amb la voluntat de treballar per reforçar la veu del municipalisme en la presa de decisions i oferir una visió pròpia dels municipis de la segona corona dins el desenvolupament tant de la Regió Metropolitana de Barcelona com del conjunt del territori.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès