Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Actualitat

27/03/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet crea el programa multidisciplinar Oci a casa, gaudeix sense risc

A partir d’avui, el consistori molletà ofereix alternatives d’oci per fer el confinament més amè i actiu. La ciutadania pot aprendre i entretenir-se amb activitats culturals o esportives, entre d’altres, a través del web municipal www.molletvalles.cat

+ Veure més
26/03/2020 Ocupació

L’Ajuntament de Mollet amplia l’horari d’atenció telefònica dels Serveis Municipals d’Ocupació

L’horari s’amplia de 8 del matí a 8 del vespre, de dilluns a divendres, a través del telèfon 935705160 per respondre totes les peticions de treballadors i empresaris davant la situació d’excepcionalitat provocada pel Covid-19.

+ Veure més
25/03/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament demana el suport de la Unidad Militar de Emergencias per desinfectar més zones Mollet i ofereix espais per muntar infraestructures sanitàries

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha sol·licitat per carta a la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera, la col·laboració de la UME per complementar la feina dels serveis municipals de desinfecció en la lluita contra la propagació del Covid-19.

+ Veure més
25/03/2020 Acció Institucional

L'Ajuntament de Mollet estudia un pla de protecció i reactivació econòmica per després del Covid-19

Des de que va decretar-se l'estat d'alarma, l'Ajuntament de Mollet del Vallès ha anat prenent diferents mesures econòmiques per pal·liar els efectes econòmics com a conseqüència del coronavirus, que afecten especialment les famílies més vulnerables. Tot i així, i mantenint com a prioritat la protecció de les persones i famílies més vulnerables, per indicació de l'alcaldia, l'Ajuntament comença a estudiar una estratègia que, segurament, suposarà la revisió completa de les prioritats i els pressupostos municipals per adaptar-los a la nova situació de crisi social i econòmica sense precedents provocada per la pandèmia mundial del Covid-19.

+ Veure més
24/03/2020 Ocupació

L’Ajuntament de Mollet dona resposta als interrogants provocats per l‘actual situació econòmica i laboral

L’Ajuntament de Mollet, a travès del MolletHub, amb l’objectiu de donar el millor servei possible als autònoms, als emprenedors i a les petites empreses en aquests context d’exepcionalitat, ofereix el telèfon 935705160 de dilluns a divendres de 8 a 20h per atendre les seves necessitats i demandes, per assessorar-los en el que sol·liciten i per explicar-los els serveis que es poden oferir. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntamnt de Mollet amplia el seu paquet de mesures econòmiques que ha posat en marxa aquests darrers dies.

+ Veure més
23/03/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament reparteix les targetes moneder per garantir els àpats dels menors de les famílies que tenen atorgades beques menjador

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ja ha començat a repartir a les famílies que rebien beques menjador les targetes moneder per tal de garantir els àpats dels infants mentre els centres educatius segueixin tancats per la situació provocada per l’estat d’alarma

+ Veure més
23/03/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament crea un registre de voluntariat

A partir de demà dimarts s’activarà un espai per fer voluntariat en diferents tasques durant l’emergència del Covid-19. Les persones interessades s’hauran d’apuntar en aquest espai que es publicarà al web municipal www.molletvalles.cat El voluntariat estarà canalitzat a través de la Creu Roja i de Càritas, i a aquestes persones se les telefonarà en funció de les necessitats de cada moment.

+ Veure més
21/03/2020 Acció Institucional

Josep Monràs reclama al president Joaquim Torra coordinació amb el món local en el cas del repartiment de les targetes moneders que han de garantir els àpats dels menors de les famílies més vulnerables

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha enviat una carta al president de la Generalitat, Joaquim Torra, en la que, sumant-se a la crida del món municipalista, li reclama més coordinació i diàleg amb el mon local per garantir que, en aquest context excepcional, els fills i les filles de les famílies més vulnerables que ja no poden anar a escola, tinguin garantit el servei d’àpat com abans de la situació provocada per l’estat d’alarma.


+ Veure més
19/03/2020

L’Ajuntament posposa les fires i festes previstes per aquest abril com a mesura de prevenció pel coronavirus

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Mollet, i seguin amb el mateix criteri aplicat fins ara de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries adreçades a pal·liar els efectes del coronavirus, ha decidit posposar els esdeveniments culturals previstos per aquest mes d’abril i on tradicionalment si aplega un nombre important de gent.

+ Veure més
18/03/2020 Avisos

L’Ajuntament fa treballs de desinfecció als carrers de Mollet

El Servei Municipal de Neteja de l’Ajuntament de Mollet del Vallès desinfecta, des de fa dies, els carres més sensibles de la ciutat per protegir la ciutadania del Covid-19.

+ Veure més
18/03/2020 Avisos

L’Ajuntament rep prop de 800 consultes a través dels canals habilitats pel coronavirus

Des d’aquest passat dilluns, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través dels diferents canals que s’han habilitat per fer qualsevol consulta referent al coronavirus, ha rebut prop de 800 consultes. Al marge d’aquests nous canals específics, l’Ajuntament recorda a la ciutadania que segueix actiu on-line per fer qualsevol tipus de tràmit.


+ Veure més
18/03/2020 Acció Institucional

Monràs envia un missatge de suport i solidaritat a les ciutats agermanades i als municipis amb un estret vincle amb Mollet arran del Covid-19

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha enviat una carta de suport i solidaritat als ajuntaments de les ciutats europees de Ravensburg, Montélimar, Rivoli i Torres Vedras, i a la ciutat nord-africana de Nabeul per la difícil situació en què es troba Europa i el món sencer a causa del coronavirus.

+ Veure més
18/03/2020

L’Ajuntament aprova per Decret d’Alcaldia garantir el servei de bus a Mollet tot i reduir les freqüències com a mesura de prevenció davant el brot de Coronavirus

L’alcalde Josep Monràs, a través d’un decret d’alcaldia, i atenent la resolució del Departament de Territori i Sostenibilitat sobre les noves mesures de funcionament dels serveis de transport públic per combatre la propagació del coronavirus, reduir la freqüència de busos passant de tres a dos diaris. Tot i aquesta reducció, es garanteix el servei amb els horaris que s’estableixen habitualment al mes d’agost.


+ Veure més
17/03/2020 Avisos

El Govern Municipal amplia el paquet de mesures d’ajudes econòmiques per pal·liar els efectes del COVID-19

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha decretat avui mitjançant resolució d’alcaldia un paquet de mesures per continuar donant resposta, pel que fa a la política fiscal i a l'econòmica, a l'emergència sanitària que planteja el COVID19 i als seus previsibles efectes sobre l'economia local.

+ Veure més
17/03/2020 Avisos

Paquet de mesures econòmiques del Govern Municipal adreçat al comerç local i a les famílies més vulnerables

El Govern Municipal de l’Ajuntament de Mollet posa en marxa un seguit de mesures econòmiques adreçades a pal·liar els efectes que arran del coronavirus està patint el teixit comercial de la ciutat i que se sumen a les que ja estan en marxa per donar suport a les persones i famílies més vulnerables.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès