Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Actualitat

05/06/2020 Avisos

L’Oficina d’Atenció Ciutadana reprendrà el servei presencial amb cita prèvia a partir del 8 de juny

El proper dilluns 8 de juny, els serveis d’atenció ciutadana (OAC, Serveis Socials, OMIC, Oficina Local d’Habitatge, OFIM, Acollida, SIAD i CDIAP) tornaran a oferir atenció presencial amb cita prèviament concertada i en l’horari habitual.

+ Veure més
04/06/2020 Educació

L’Ajuntament entrega diplomes als infants de Mollet per quedar-se a casa i ajudar a combatre el coronavirus

Els pares, mares i familiars que ho desitgin poden demanar el diploma a l’Ajuntament de Mollet del Vallès. El document, dedicat als infants heroics de la ciutat, està signat per l’alcalde Josep Monràs i per la regidora d’Infància, Núria Muñoz.

+ Veure més
04/06/2020 Actualitat

L’Ajuntament informa

La Generalitat de Catalunya informa que suspèn, de forma cautelar, la tramitació de noves sol·licituds d’ajuts de lloguers de l’habitatge habitual per a famílies amb dificultats econòmiques arran de la Covid-19 per l’elevat volum de peticions que s’han presentat.

+ Veure més
04/06/2020 Acció Institucional

Acords del ple municipal del 4 de juny de 2020

Ordre del dia

+ Veure més
03/06/2020 Salut

Nova campanya de donació de sang a Mollet

El proper cap de setmana 6 i 7 de juny, el Mercat Vell de Mollet del Vallès tornarà a acollir una nova campanya de donació de sang. Com ja va fer amb l’anterior campanya, un cop més, i mentre duri l’estat d’excepcionalitat, l’Ajuntament cedeix l’espai del Mercat Vell per garantir les donacions de sang a Catalunya durant la crisi provocada per la Covid-19.

+ Veure més
03/06/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà demà, dijous 4 de juny, un Ple extraordinari via telemàtica

Demà, dijous 4 de juny, a les 12 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària extraordinària centrada, bàsicament, en la liquidació del pressupost de la Corporació de l'any 2019, així com en l'aprovació d'un segon paquet de mesures econòmiques i bonificacions amb motiu de la crisi sanitària, econòmica i social provocada per la Covid-19.

+ Veure més
03/06/2020 Educació

Preinscripcions escolars del segon cicle d’educació infantil, primària i secundària per al curs 2020 – 2021

El passat 22 de maig es va tancar el període de preinscripcions escolars per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres Integrats i Educació Secundària Obligatòria (ESO) per al curs 2020 – 2021. Un any més, el nombre de places ofertades garanteix que Mollet del Vallès compti amb places suficients per cobrir la demanda i poder rebre l’alumnat que s’incorpori més endavant.

+ Veure més
02/06/2020 Actualitat

L’Ajuntament Informa

Arran d'un comunicat emès per la secció sindical de la CGT de l'empresa Rancom, l'Ajuntament de Mollet vol aclarir que el que s'exposa és un conflicte laboral entre una treballadora i la seva empresa. L'Ajuntament de Mollet no pot acceptar de cap de les maneres l'acusació que es fa en el comunicat quan es parla de la "complicitat" i de "repressió sindical" en relació amb el cas de l'acomiadament d'una treballadora.


+ Veure més
02/06/2020 Cultura

Reobertura del Museu Abelló a partir del 4 de juny

A partir del proper dijous 4 de juny, el Museu Abelló tornarà a obrir les seves portes, tal com és permès en la fase actual de desescalada per la Covid-19. L’equipament ha adaptat totes les mesures d’higiene i prevenció necessàries per a uns espais segurs i saludables.

+ Veure més
01/06/2020 Actualitat

Denúncies a diferents establiments i clients per incomplir les mesures de seguretat a les terrasses

Després de dur a terme una campanya prèvia d’informació, assessorament i assistència als establiments que tenen terrasses, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la Policia Municipal, ha interposat 10 denúncies, tant a establiments com a clients, per incomplir les mesures de seguretat establertes.

+ Veure més
01/06/2020 Actualitat

L’Oficina d’Atenció Ciutadana obrirà amb cita prèvia a partir de dilluns vinent

La comissió tècnica d'Emergències de la Covid-19, presidida per l'alcalde Josep Monràs, s’ha tornat a reunir aquest dilluns per avaluar els efectes de les mesures que s’han pres fins ara per fer front a la situació fruit de la crisi del coronavirus i adoptar-ne de noves.

+ Veure més
01/06/2020 Educació

L’Ajuntament de Mollet manté tancades provisionalment les Escoles Bressol Municipals

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha decidit no obrir les Escoles Bressol Municipals mentre el Departament d’Educació mantingui les actuals condicions de reobertura que ha fet públiques. Pel consistori molletà, aquestes condicions no garanteixen la seguretat sanitària dels infants, les seves famílies i dels docents, trenca el model educatiu establert i tampoc facilita la reconciliació familiar i laboral.

+ Veure més
01/06/2020 Benestar Social

S’ha obert la convocatòria ordinària d’ajuts al pagament al lloguer per aquest 2020

Les famílies molletanes ja poden sol·licitar els ajuts pel pagament del lloguer per a aquest any 2020. L’import màxim és de 2.400 euros anuals. Les sol·licituds es poden presentar fins el 3 de juliol de forma telemàtica a l’enllaç:https://web.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20246_Subvencions-per-al-pagament-del-lloguer?category=74aba454-a82c-11e3-a972-000c29052e2c

+ Veure més
29/05/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet tanca el pressupost 2019 amb un resultat positiu i aprova un segon paquet de mesures per pal·liar els efectes de la Covid-19

Una de les xifres destacades dels comptes municipals de l’exercici anterior és que l’Ajuntament té una ràtio d’endeutament molt per sota del màxim legal i compleix amb el principi d’estabilitat pressupostària i regla de la despesa. En el ple extraordinari telemàtic previst pel proper dijous 4 de juny, a les 12 h, el govern local portarà a aprovació un segon paquet de mesures per ajudar a pal·liar els efectes de la pandèmia, així com també un crèdit de mandat per tenir una major liquiditat per pagar els proveïdors en el menor termini possible perquè no es posi en risc cap lloc de treball.


+ Veure més
28/05/2020 Cultura

Se suspenen els grans esdeveniments de Mollet previstos fins a finals d’any

La decisió ha estat presa davant la impossibilitat de garantir la seguretat sanitària dels molletans i molletanes i després d’haver parlat amb totes les entitats, associacions i persones involucrades en l’organització dels diferents esdeveniments. L’Ajuntament els agraeix la seva comprensió, dedicació i treball incansable i altruista envers la cultura a Mollet.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès