Català | Castellano RSS
Actualitat

Cercador

Menú

Actualitat

20/10/2020 Benestar Social

Es tanquen els centres cívics i culturals de Mollet en compliment de la darrera normativa de la Generalitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, en compliment de la resolució SLT/2568/2020 de la Generalitat de Catalunya. tanca provisionalment els equipaments cívics i culturals de la ciutat. La normativa té per objectiu reduir la interacció social per tal de minimitzar el risc de transmissió comunitària.

+ Veure més
20/10/2020 Comerç

L’Ajuntament de Mollet amplia les eines de promoció i difusió de la restauració obligada a tancar

Davant les noves mesures i restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament, ja des del mateix moment de conèixer la notícia, està fent accions per donar suport al sector de la restauració local a través del directori de comerços de la ciutat, on la ciutadania pot consultar els comerços que fan menjar a domicili o de recollida als locals, i s’amplia per oferir noves eines de promoció i difusió del servei de menjar per encàrrec i a domicili dels bars i restaurants de #Mollet.

+ Veure més
20/10/2020 Acció Institucional

Moció tractada a la Junta de Portaveus

La Junta de Portaveus celebrada aquest dimarts 20 d’octubre ha debatut una moció.

+ Veure més
20/10/2020 Medi Ambient

Mollet lidera el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d’Honor

Viles Florides ha lliurat les Flors d’Honor 2020 que reconeixen als municipis que, com Mollet del Vallès, treballen per a la millora dels seus espais verds urbans i enjardinats. Les restriccions imposades per la Covid-19 han marcat l’anunci dels guardons, que s’ha fet de forma virtual.

+ Veure més
20/10/2020 Educació

L’Ajuntament manté el programa d’educació viària a les escoles adaptant-lo a l’actual situació i aplicant totes les mesures de salut i seguretat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès reprendrà a partir del proper mes de gener el programa d’educació viària a les escoles adaptant-lo a les actuals circumstàncies provocades per la Covid-19 i prioritzant la salut i la seguretat de tothom. És per aquest motiu que la represa de les classes d’educació viària es faran, aquesta vegada, de forma telemàtica.

+ Veure més
19/10/2020 Salut

L’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat davant l’increment de casos Covid-19 a Mollet

Després de la reunió del Comitè d’Emergències Covid-19 que s’ha dut a terme aquest dilluns, l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, en nom de l’Ajuntament, ha fet un ban on fa una crida a la responsabilitat individual i col·lectiva davant l’increment alarmant de casos a la ciutat i l’augment de persones hospitalitzades els darrers dies. De fet, aquesta darrera setmana, els casos positius s’han triplicat i les hospitalitzacions s’han doblat.


+ Veure més
19/10/2020 Avisos

El cementiri municipal amplia l'horari per Tots Sants

Des del 19 d’octubre fins l’1 de novembre, l’horari del cementiri de Mollet del Vallès s’ampliarà amb motiu de la festivitat de Tots Sants. A més a més hi haurà un servei extraordinari del bus urbà.

+ Veure més
17/10/2020 Avisos

L’Ajuntament informa

La normativa de la Generalitat de Catalunya publicada al DOGC el passat divendres, impossibilita la instal·lació dels grans mercats de venda no sedentària

+ Veure més
15/10/2020 Salut

L’Ajuntament cedeix espais per la campanya de la vacunació de la grip d’enguany

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, degut a la situació excepcional provocada per la pandèmia de la Covid-19, ha cedit el Centre Cívic l’Era i l’Espai Sant Jordi per poder facilitar l’administració de la vacuna contra la grip. L’objectiu és reduir l’impacte sobre la pressió assistencial dels Centres d’Atenció Primària de la ciutat i cedir espais alternatius a aquells CAPs que així ho han sol·licitat a l’Ajuntament preveient que aquest any es vacunarà més gent. D’aquesta manera també es contribueix a descongestionar els centres i separar els dos circuits evitant que les persones que es vagin a vacunar entrin en contacte amb possibles positius per la Covid-19. Per vacunar-se es obligatori demanar cita prèvia. La campanya comença avui


+ Veure més
14/10/2020 Avisos

L’Ajuntament de Mollet anuncia les noves mesures per lluitar contra la segona onada de la Covid-19

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat avui les noves mesures per contenir el coronavirus. Entraran en vigor avui mateix i s’aplicaran fins el 31 d’octubre inclòs. Amb aquestes noves actuacions es tracta de frenar la propagació de la Covid-19 i protegir la salut dels molletans i les molletanes i en especial la dels col·lectius més vulnerables. Els objectius essencials són reduir la mobilitat al màxim i limitar les trobades socials.

+ Veure més
14/10/2020 Salut

L’Ajuntament participarà a la Setmana Bio amb la producció ecològica de la ciutat

La Setmana Bio se celebrarà del 17 al 25 d’octubre a tot Catalunya i, un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès hi participarà amb l’activitat Píndoles Bio, un recull de petits vídeos per a donar a conèixer la producció ecològica del municipi. Enguany, la Setmana Bio se celebra d’una forma diferent, amb activitats virtuals per la situació generada per la Covid-19.

+ Veure més
14/10/2020 Mobilitat

Més de 100 denúncies a Mollet per l’ús irresponsable de patinets elèctrics i bicicletes elèctriques

A Mollet ja s’han tramitat, en els darrers mesos, més d’un centenar denúncies a persones que han fet un ús irresponsable de patinets elèctrics (VMP) i bicicletes. En la campanya que estan fent l’Ajuntament, la Policia Municipal i els agents cívics s’han incrementat les actuacions per continuar vetllant per una mobilitat més segura a la ciutat.

+ Veure més
13/10/2020 Comerç

Sorteig dels premis Compra a Mollet

Aquest dimarts 13 d’octubre s’ha dut a terme el sorteig dels premis de la campanya Compra a Mollet que atorga el comerç local i l’associació ADHEC per fomentar la compra als comerços i serveis de la ciutat.

+ Veure més
13/10/2020 Actualitat

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, demana a la Generalitat mesures immediates de contenció Covid-19 davant l'augment de l'índex de rebrot

Monràs demana celeritat al govern català en la presa de noves mesures per prevenir i contenir la Covid-19 davant l'augment de l’índex de rebrot arreu del territori els últims dies. Paral·lelament, demana a la ciutadania que prenguin totes les precaucions possibles per evitar-ne l'augment de nous casos.

+ Veure més
08/10/2020 Avisos

L’Ajuntament informa

Que un cop coneguda la sentència del judici celebrat divendres 18 de setembre contra el regidor del consistori molletà Oriol López i l’expresident d’ERC a Mollet, Albert Biescas, davant les acusacions públiques contra càrrecs i funcionaris públics, l’Ajuntament de Mollet del Vallès anuncia que no recorrerà la sentència.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès