Català | Castellano RSS
Actualitat COVID19 a Mollet Mesures de contenció municipals

Mesures de contenció municipals

El Govern de Mollet assegura serveis bàsics i la protecció de les famílies més vulnerables

El Comitè d’Emergències Municipals presidit per l’alcalde Josep Monràs, va fent un repàs constant de les mesures adoptades per fer front al coronavirus i per seguir coordinant les tasques per fer complir amb el decret d’Estat d’Alarma declarat pel Govern d'Espanya.

En especial les mesures adoptades volen garantir el suport a les persones més vulnerables, cobrir les necessitats més urgents i ajudar a frenar la propagació del virus, així com garantir el funcionament dels serveis essencials.

- L’OAC es tanca al públic. Només donarà informació telefònica de dilluns a dijous de 9 a 18 h ininterrompudament i divendres de 8 a 15 h trucant al 93 571 95 00

- Es tanquen els punts d’atenció del CIRD Joana Barcala i CC de l’Era. Es reforça el seguiment i l’atenció telefònica per temes urgents. Per contactar amb Serveis Socials i amb el Servei d'Atenció a les Dones trucar al 93 570 09 08

- Es tanquen els centres CDIAP, CO del Bosc i CE Taller Alborada. Per consultes vinculades amb l’IMSD trucar al 93 563 51 17

- Es manté el Servei d'Assistència Domiciliària. Es reforça el seguiment telefònic d'aquells casos que ho requereixin. Per consultes vinculades a aquest servei trucar al 93 571 95 00

- L’Oficina del Síndic Personer romandrà tancada.

- El Mercat Municipal romandrà obert de dilluns a dissabte de 8 a 14.30 h amb les mesures d’aforament decretades per la Generalitat de Catalunya. Només es podrà accedir al Mercat per la porta de la Pl. Major i es podrà sortir per Av. Llibertat.

- El Mercat Setmanal dels dimarts queda suspès els dies 17, 24 i 31 de març.

- Es tanquen tots els Casals d’Avis: Ateneu Gran, Casal Sant Jordi, Casal d’Avis de Can Pantiquet, Casal d’Avis de Lourdes, Centre de Serveis per a la Gent Gran El Lledoner i el restaurant El Moll Petit que hi ha al centre El Lledoner.

- Es tanquen tots els equipaments de la xarxa de Centres Cívics i Culturals municipals.

- El cementiri restarà tancant i només s’obrirà per serveis funeraris.

- Es tanquen el Centre Municipal Esportiu i de Salut de Ca n’Arimon, la resta d’instal·lacions esportives, la Biblioteca Municipal i el Museu Municipal Joan Abelló.

- Les Escoles Bressol Municipals i l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet, s’afegeixen a les mesures presses pel Departament d’Ensenyament de tancament dels centres educatius.

- Es tanquen els parcs de Can Mulà i de la Plana Lledó, els espais esportius, les pistes d’Skate, els parcs infantils i els correcans.

- Ràdio Mollet suspèn la programació habitual. Emetrà butlletins informatius, consells, programes enregistrats i farà connexions informatives amb la Xarxa.

 - El servei d’intermediació i inserció laboral de l’Empresa Municipal de Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO) es manté telefònicament al 93 570 51 60 o bé per Whatsapp al 679 33 31 58. L’espai de formació del c. Francesc Macià romandrà tancat al públic.

- L’espai Mollet HUB de l’av. Jaume I romandrà tancat. L’atenció al públic es manté telefònicament al 93 570 51 60 o bé per Whatsapp al 679 33 31 58.

-El servei de bus urbà es manté amb els horaris habituals del mes d’agost però es redueix l’ocupació fins a un terç. Els horaris es poden consultar a www.molletvalles.cat i a les marquesines de les parades d’autobús. Els conductors d’autobusos deixaran de vendre bitllets i donar bescanvi. Els bitllets i títols de transport s’hauran de comprar als estancs i quioscos. Els autobusos es desinfecten diàriament amb canons d’ozó.

- El servei de taxi es manté. El taxi només podrà ser ocupat per un/a passatger/a o bé per dos si es tracta d’un monovolum.

- El servei de zona blava es suspèn. Demanem a la població que faciliti l’aparcament a la zona blava de la zona de l’hospital per a l’ús dels ciutadans i ciutadanes que s’adrecen als serveis sanitaris.

- Desinfecció de contenidors i dels carrers d’accés a l’Hospital, als CAP, a les farmàcies, al mercat municipal, a les parades d’autobusos i als comerços d’alimentació, etc.

Suspensió de les Fires i festes previstes durant el mes d'abril:

- Mostra de Titelles: es donarà a conèixer la nova data més endavant.

- Sant Jordi: se celebrarà més endavant de forma conjunta a tot Catalunya. 

Documents relacionats

Document Mesures Municipals de Contenció (1 MB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès