Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

21/01/2021 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebra un Ple ordinari el dilluns 25 de gener per via telemàtica

El dilluns 25 de gener a les 18.00 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària.

+ Veure més
21/01/2021 Actualitat

Les plaques fotovoltaiques instal·lades a la comissaria de la Policia Municipal ja funcionen a ple rendiment

L’objectiu d’aquesta instal·lació és cobrir amb energia renovable una bona part del consum en energia de l’edifici de la Policia Municipal de Mollet del Vallès. Les obres d’instal·lació han durat aproximadament un mes.

+ Veure més
20/01/2021 Medi Ambient

La qualitat de l'aire millora en els darrers anys a Mollet

Als darrers anys, els molletans i les molletanes respirem un aire millor, gràcies a la disminució dels contaminants presents a la ciutat, com recull l’Índex Català de Qualitat de l’Aire. Fa anys que l’Ajuntament de Mollet del Vallès treballa per a posar fre a la contaminació atmosfèrica procedent de les activitats domèstiques, industrials i del trànsit tant urbà com interurbà, principals fonts de contaminació del municipi i que exigeix a la Generalitat de Catalunya que implementi mesures que són de la seva competència per millorar la qualitat de l’aire a Mollet i arreu.

+ Veure més
20/01/2021 Comerç

Se sortegen els 12 lots de regal d’entre les cartes als Reis de l’Orient dipositades a les bústies de comerços de Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha fet avui el sorteig dels 12 lots de regal d’entre les cartes als Reis de l’Orient que els infants van dipositar a les 320 bústies instal·lades en comerços del municipi durant la Campanya de Nadal.

+ Veure més
20/01/2021 Obres

El parc de Can Borrell tindrà una nova zona d’esbarjo infantil

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat els tràmits per ampliar la zona d’esbarjo infantil del parc de Can Borrell construint un nou espai. El projecte estarà en exposició pública a partir de la setmana vinent, amb la previsió que les obres comencin, aproximadament, el proper mes de maig.


+ Veure més
19/01/2021 Esports

Es presenta la Cursa de Sant Vicenç de Mollet que, per primera vegada, serà virtual i solidàri

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet han presentat avui l’edició d’enguany de la cursa de Sant Vicenç. Una edició adaptada
a les circumstàncies que estem vivint, fent compatible el compliment de totes les mesures de seguretat establertes i la pràctica esportiva en un dels esdeveniments esportius més rellevants i històriques de la ciutat.


+ Veure més
19/01/2021 Acció Institucional

Ple extraordinari urgent pel sorteig de les meses electorals

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha convocat una sessió extraordinària urgent demà dimecres 20 de gener, a les 12.30 h.


+ Veure més
19/01/2021 Mobilitat

Es millora la visibilitat a la zona de pas de les vies de l’estació de tren de Mollet-Santa Rosa

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha instal·lat un nou punt de llum a l’estació de Mollet-Santa Rosa per il·luminar el pas de creuament de les vies de tren de l’avinguda de Rafael Casanova amb Via Ronda.

+ Veure més
19/01/2021 Acció Institucional

Moció tractada a la Junta de Portaveus

La Junta de Portaveus celebrada aquest dimarts 19 de gener ha debatut una moció que ha presentat el grup municipal de Ciutadans.

+ Veure més
18/01/2021 Actualitat

Situació de les dades Covid a Mollet: pugen els casos, l’índex de rebrot i la velocitat de transmissió

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha presidit, un dilluns més, la reunió de seguiment de la situació que es viu a la ciutat arran de la Covid-19. L’Ajuntament segueix demanat a la ciutadania el compliment de les normes i que extremi les precaucions.

+ Veure més
18/01/2021 Esports

El Govern de Mollet expressa el seu condol a la família, amistats i a l’Ajuntament de Parets per la mort de Sergi Mingote

El Govern de Mollet del Vallès lamenta la mort de l’exalcalde de Parets i alpinista Sergi Mingote, en el seu darrer repte històric de coronar el K2 a l’hivern.

+ Veure més
18/01/2021 Cultura

Es donen a conèixer els guanyadors i guanyadores del XXVI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2021

El jurat ha donat a conèixer els guanyadors i guanyadores del XXVI Concurs de Fotografia de Sant Vicenç 2021. Enguany s’han presentat 198 fotografies, 90 del tema Mollet i 108 del tema Lliure. La participació s’ha doblat respecte l’edició passada. Aquesta ha estat una edició amb finalitats bàsicament solidàries, ja que fruit de les circumstàncies provocades per la pandèmia, l’Ajuntament va creure convenient modificar els premis i oferir bons per comprar al comerç molletà.

+ Veure més
14/01/2021 Avisos

El 18 de gener s’obre el període d’inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers del curs 2021

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb entitats de la ciutat, ja té a punt la programació de les Activitats, Cursos i Tallers 2021. Els cursos es faran de forma telemàtica o presencial (als Centres Cívics, Culturals, de Dona, de Gent Gran i d’Esports del municipi) en funció de les mesures sanitàries de cada moment. Les inscripcions comencen a partir del 18 de gener i es faran per internet en el cas de Centres Cívics, Culturals i de Dona i per internet i per telèfon, en el cas de les activitats de gent gran i esportives.

+ Veure més
14/01/2021 Cultura

La Covid-19 condiciona la Festa Major de Sant Vicenç 2021

La situació provocada per la pandèmia, i les conseqüents resolucions i directrius establertes per les autoritaris sanitàries, han provocat que l’Ajuntament de Mollet, amb l’únic objectiu de prioritzar la salut de tots els molletans i molletanes, hagi decidit transformar, anul·lar o ajornar els actes de la Festa Major de Sant Vicenç on hi pugui haver concentracions de gent i mobilitat.

+ Veure més
12/01/2021 Cultura

Comença la inscripció als cursos de català 2021

Aquest dimecres comencen les inscripcions dels cursos de català per al nou alumnat. Aquesta edició, amb motiu de la situació actual de la pandèmia per la Covid-19, no hi hauran cursos presencials. Tots els cursos seran virtuals (es faran classes a través de l’ordinador) o en línia (amb aprenentatge autònom i amb seguiment d’un tutor).


+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès