Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

13/12/2019 Actualitat

El Degà del Col·legi d’Advocats de Granollers recolza la petició de l’Ajuntament de no traslladar el jutjat de violència vers les dones fora de Mollet

El Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers, Josep Medina, li ha fet saber a l’alcalde Josep Monràs que recolza i defensa la posició de l’Ajuntament de Mollet d’oposar-se a la possibilitat que el jutjat de violència ver les dones s’acabi agrupant a Granollers i, per tant, es deixi de prestar aquest servei, com fins ara, a Mollet

+ Veure més
13/12/2019 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebrarà Ple ordinari el 16 de desembre

Aquest proper dilluns 16 de desembre, a les 19 h, el consistori molletà celebrarà sessió plenària ordinària.


+ Veure més
11/12/2019 Igualtat Dona-Home

L’Ajuntament presenta el Protocol d’actuació davant les violències sexuals en espais festius

Aquest document ha estat elaborat per l’Ajuntament de Mollet, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, per continuar lluitant contra les violències masclistes i, en concret, contra les agressions sexistes en els espais públics i d’oci de la ciutat.


+ Veure més
11/12/2019 Actualitat

A Mollet, ja és Nadal

Aquest divendres 13, i després de l’encesa de l’enllumenat nadalenc del passat dijous, arrenca la campanya de Nadal que s’allargarà fins al 10 de gener. Durant aquest període, prop d’un centenar d’activitats ompliran la ciutat de llum, color, música, espectacles i solidaritat.

+ Veure més
11/12/2019 Actualitat

Una nova jornada del síndic personer analitza els drets humans i la salut mental

La jornada sobre Drets Humans i Salut Mental es va celebrar ahir al vespre al Centre Cultural La Marineta de Mollet i va concloure que convé una nova mirada que impliqui més col·laboració i consens per tractar les malalties mentals.


+ Veure més
11/12/2019 Avisos

L’incendi que crema una empresa de Montornès no afecta la qualitat de l’aire de Mollet

Protecció Civil informa que les aigües d’extinció podrien afectar la qualitat de l’aigua del riu Besòs però en cap cas l’aigua de l’aixeta de Mollet.


+ Veure més
10/12/2019

L’Ajuntament i els industrials del Baix Vallès ratifiquen compartir esforços per a la millora dels espais industrials de Mollet

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el president de l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès (AIBV), Joan Moretó, han ratificat el conveni de col·laboració signat fa tres anys per seguir potenciant encara més les relacions que mantenen ambdues institucions i centrar-se en la millora dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) de la ciutat.

+ Veure més
10/12/2019 Acció Institucional

Moció tractada a la Junta de Portaveus de desembre

La Junta de Portaveus celebrada aquest dimarts 10 de desembre ha donat suport a una declaració institucional relativa a la commemoració del Dia Internacional Contra la Corrupció decretat per Nacions Unides el 9 de desembre.

+ Veure més
10/12/2019 Solidaritat i Cooperació

Ràdio Mollet organitza la dotzena marató radiofònica de recollida de joguines

Aquest divendres 13 de desembre, Ràdio Mollet (96.3 FM) organitzarà un any més una marató radiofònica de nou hores per solidaritzar-se amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja. Serà una programació especial en directe des de l’Avinguda Llibertat, just davant del Mercat Municipal, que començarà a les 9 del matí i s’acabarà a les 6 de la tarda.

+ Veure més
09/12/2019 Medi Ambient

La Unió Europea selecciona Mollet per debatre sobre el clima

El regidor de Justícia Ambiental i Projectes Europeus, Raúl Broto, ha estat un dels 30 joves electes d’arreu d’Europa escollits per a compartir experiències amb altres municipis i per treballar una proposta sobre l’emergència climàtica que han fet arribar a Frans Timmermans, vicepresident de la Comissió Europea.

+ Veure més
09/12/2019 Educació

El Consell dels Infants treballarà per fer de Mollet una ciutat sense plàstic

Després d’acceptar la proposta que l’alcalde Josep Monràs ha fet als joves regidors i regidores que aquest curs formen part del Consell dels Infants de Mollet del Vallès (CIM), a partir d’avui començaran a debatre sobre l’emergència climàtica i més concretament sobre les mesures que caldria prendre per reduir el consum de plàstic. Aquest dilluns els regidors i regidores del CIM s’han reunit amb l’alcalde Monràs i el regidor d’Educació, Raúl Broto, per consensuar la proposta a treballar enguany.

+ Veure més
09/12/2019 Salut

L’Ajuntament ofereix un nou curs de formació de ressuscitació cardiopulmonar

L’Ajuntament de Mollet del Vallès torna a posar en marxa una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar als participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. El curs es farà el 17 de desembre de 16.30 h a 20.30 h a la Marineta.


+ Veure més
05/12/2019 Mobilitat

Els usuaris de patinets elèctrics que incompleixin la normativa ja poden ser sancionats

La Direcció General de Trànsit (DGT) va publicar ahir una instrucció transitòria que estableix els criteris de com s’han d’utilitzar els patinets elèctrics. La instrucció està adreçada als usuaris, als ajuntaments, com el de Mollet, i als cossos policials.


+ Veure més
04/12/2019 Actualitat

Alerta per fortes ràfegues de vent i pluges

A partir d'aquest migdia s'esperen fortes ràfegues de vent i puges.

+ Veure més
04/12/2019 Esports

Mollet referma el seu compromís amb l’esport com a eina d’educació i formació

L’alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, i representants de les entitats que participen als Jocs Esportius Escolars, han ratificat el manifest L’Esport Educa, Fem-ho Bé! a través del qual se seguirà treballant per la sensibilització de l’esport com a eina educativa per la transmissió de valors entre els nens i nenes en edat escolar. Un cop renovat el manifest, el director de la Fundació Aíto García Reneses, Ferran Márquez, feia una xarrada sobre valors a l’esport.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès