Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

19/09/2018 Seguretat Ciutadana

Els nous agents cívics de Mollet fan més de 1.500 actuacions en mig any

L’Ajuntament de Mollet del Vallès va incorporar dos agents cívics a la plantilla a principis del mes d’abril passat i estan coordinats per la Policia Municipal.

+ Veure més
19/09/2018 Comunicació

Arrenca la nova programació de Ràdio Mollet

Aquest dilluns, 24 de setembre, Ràdio Mollet iniciarà la programació d’aquesta nova temporada, la 2018 – 2019. Anteriorment, el passat dilluns 17, ja es va posar en marxa el magazine matinal Posa’t les piles en el que serà la seva novena temporada en antena.


+ Veure més
19/09/2018

L’Ajuntament amplia el desplegament de fibra òptica als Polígons d’Activitat Econòmica

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha donat llum verda per iniciar el desplegament del servei de fibra òptica en diversos trams de carrers dels Polígons d’Activitat Econòmica (PAE) que en l’actualitat encara no disposen d’aquest servei. Un cop finalitzada l’exposició pública del projecte, aproximadament d’aquí un mes, es podrà iniciar el procés de licitació perquè els tres PAE de Mollet disposin d’una xarxa de connectivitat de nova generació.

+ Veure més
18/09/2018 Salut

Mollet amb els malalts d’Alzheimer

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de la regidoria de Salut, ha organitzat un seguit d’activitats dirigides a persones afectades per la malaltia de l’Alzheimer, els seus familiars i cuidadors. Coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer, que se celebra el proper 21 de setembre, l’Ajuntament de Mollet vol seguir contribuint a afavorir la qualitat de vida de les persones que pateixen malalties neurològiques facilitant la seva integració i defugint de qualsevol tipus d’estigmatització.

+ Veure més
17/09/2018 Cultura

Els millors Mestres de Cerimònies del rap es tornen a citar a Mollet

Aquest dissabte 22 de setembre, el Mercat Vell de Mollet del Vallès acollirà la Pregold de la Gold Battle, una competició que servirà per seleccionar els 4 Mestres de Cerimònia (MC’S) que participaran en el que s’anomena la batalla final a nivell de tot l’Estat. Amb l’edició d’enguany, Mollet es consolida en el circuit de la Gold Battle, una iniciativa que va néixer l’any 2009 al voltant de la cultura hip hop i que des d’aleshores escull el millor MC d’Espanya.

+ Veure més
17/09/2018 Cultura

Josep Monràs felicita els Castellers de Mollet per una actuació històrica

L’alcalde Josep Monràs, en nom de la ciutat, ha felicitat els Castellers de Mollet després que aquest diumenge, en el marc de la Fira d’Artesans, hagin signat la millor actuació de la seva història. Per primera vegada, en 26 anys, la colla molletana ha fet 3 castells de 7 en una sola diada incloent un 3 de 7 amb agulla, el millor castell que han fet fins ara. Per tal de recordar la jornada, l’alcalde ha proposat als Castellers la instal·lació d’una placa commemorativa.

+ Veure més
14/09/2018 Mobilitat

Més busos per enllaçar el barri de Lourdes amb l’Hospital de Mollet i el centre de la ciutat

Des del passat 12 de setembre, la línia de bus Parets dels Vallès – barri de Lourdes- Hospital Comarcal de Mollet del Vallès – Santa Perpetua de Mogoda, s’ha incrementat amb dos viatges més d’anada i tornada i s’han ampliat fins al vespre els horaris de pas. Aquest increment de prestació del servei es produeix després que la Direcció General de Transports i Mobilitat hagi accedit a les reclamacions dels municipis als que dona servei aquesta línia.


+ Veure més
12/09/2018 Educació

7.849 alumnes de Mollet han començat el curs escolar 2018 – 2019 amb total normalitat

7.849 nenes i nenes entre infantil, primària i secundària obligatòria han començat aquest dimecres el curs escolar amb total normalitat als diferents centres educatius de Mollet.

+ Veure més
10/09/2018 Convivència

Debat entorn al rumors i les xarxes socials

L’Oficina del Síndic Personer de Mollet del Vallès organitza, per al proper dimecres 26 de setembre, unes jornades entorn als rumors i les xarxes socials. Durant la trobada hi haurà un diàleg amb Marc Argemí, consultor i professor especialitzat en comunicació.

+ Veure més
07/09/2018 Acció Institucional

Mollet celebra la Diada

L’Ajuntament de Mollet del Vallès commemorarà l’11 de setembre, la Diada Nacional de Catalunya, amb la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. La celebració comptarà amb la presència de la Corporació Municipal, el Síndic Personer i la participació d’entitats de la ciutat.


+ Veure més
05/09/2018 Via Pública

Descobrir Mollet a peu

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha instal·lat a diferents punts de la ciutat 18 senyals d’orientació urbana per a vianants. Es tracta d’uns senyals en els que es dona informació sobre els principals punts d’interès de Mollet i s’informa sobre la ubicació de les instal·lacions de serveis bàsics. L’objectiu de la iniciativa també es proposar un itinerari per aquells indrets que conformen el patrimoni material de la ciutat on s’inclouen algunes de les 10 meravelles de Mollet que el Consell dels Infants va elaborar l’any 2015.

+ Veure més
04/09/2018 Educació

L’Ajuntament de Mollet destina 160.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles

Com és habitual, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprofitat les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics. Enguany s’han destinat més de 159.000 euros i s’han fet més de 25 actuacions a un total d’11 centres.


+ Veure més
03/09/2018 Cultura

El 13 de setembre s’obren les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2018-2019

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb entitats de la ciutat, ja té a punt la programació de les Activitats, Cursos i Tallers per a la propera temporada, que es faran als centres cívics, culturals, esportius, de gent gran i de dona del municipi.

+ Veure més
03/09/2018 Cultura

35 anys amb la Fira d’Artesans

Del 14 al 16 de setembre, els carrers del nucli antic de Mollet acolliran la XXXV edició de la Fira d’Artesans, una de les fires d’artesania més reconegudes arreu de Catalunya. Enguany s’hi aplegaran prop d’un centenar de parades d’autèntics productors artesans.

+ Veure més
28/08/2018 Educació

Una xerrada sobre la transformació educativa inaugurarà el nou curs escolar a Mollet

El proper dimecres 5 de setembre, a les 12 del migdia, l’Institut Aiguaviva serà l’escenari de la trobada d’inici del nou curs escolar. Enguany, l’encarregat d’inaugurar el curs serà el director d’Escola Nova 21, Eduard Vallory, amb una xerrada sobre la transformació educativa.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès