Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

13/11/2018 Joventut

Els joves, al centre de les prioritats del govern municipal

L’Ajuntament ha presentat el Pla Local de Joventut de Mollet del Vallès 2019 -2022 amb el propòsit que es converteixi en l’eina a partir de la qual es planificaran i s’aplicaran les futures polítiques públiques adreçades als i les joves de la ciutat dels propers 4 anys. El Pla és fruit d’una àmplia participació ciutadana i de la feina conjunta que l’Ajuntament i aquest col·lectiu han dut a terme . El Pla també ha comptat amb el suport de la Universitat Autònoma de Barcelona.

+ Veure més
13/11/2018 Joventut

Torna el Gamer Night Mollet per gaudir dels vídeojocs no violents

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, el 16 de novembre se celebrarà el II Gamer Night Mollet al Mercat Vell, que organitza l’Ajuntament de Mollet i l’Associació Juvenil Social Lovers.


+ Veure més
12/11/2018 Cultura

Mollet se suma a l’Any Fabra amb un èxit de participació

Unes noranta persones van assistir a la conferència "Els dos projectes de Pompeu Fabra" que van fer David Paloma i Mònica Montserrat el 7 de novembre al Museu Abelló, i una seixantena van anar al sopar Any Fabra a El Casal.

+ Veure més
12/11/2018 Acció Institucional

Mollet s’agermana amb Montélimar i amplia el seu compromís per enfortir Europa des del món local

Aquest passat cap de setmana, una delegació de l’Ajuntament de Mollet, encapçalada per l’alcalde Josep Monràs i el regidor de Projectes Europeus i Agermanaments, Raúl Broto, així com representants dels diferents grups municipals, han assistit a l’acte d’agermanament entre Mollet i la ciutat francesa de Montélimar. El vincle entre les dues ciutats, que ja fa temps que mantenien una estreta relació, ha estat ratificat per Josep Monràs i l’alcalde de Montélimar Franck Reynier.


+ Veure més
08/11/2018 Via Pública

Comença la campanya especial de recollida de fulles

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ja ha iniciat la campanya especial de recollida de fulles, coincidint amb l’època de l’any on l’afectació per la caiguda de fulles és més elevada.

+ Veure més
07/11/2018 Avisos

354 famílies molletanes optaran als nous habitatges de protecció oficial de La Vinyota

Després que el passat 31 d’octubre finalitzés el període de presentacions de sol·licituds per optar a un dels 80 nous pisos de protecció oficial que es faran a La Vinyota, l’Ajuntament de Mollet ja ha posat en marxa el procés que derivarà en donar a conèixer el llistat definitiu. En total s’han presentat 354 sol·licituds.

+ Veure més
06/11/2018 Mobilitat

El govern proposa l’ampliació de carrers amb zona 30 i la prohibició dels patinets per circular per les voreres

Aquest migdia s’ha celebrat la Taula de Mobilitat en la qual s’han abordat diversos temes vinculats amb la millora de la mobilitat urbana com són l’ampliació del nombre de carrers amb zona 30, el mapa dels carrils bici o els criteris per crear una ordenança municipal que incorpori la prohibició dels vehicles de mobilitat personal (VMP) als espais reservats per a vianants.

+ Veure més
06/11/2018 Economia

Per un pressupost municipal de consens i en benefici de la ciutat

L’equip de govern treballa en l'elaboració de la proposta d'un pressupost municipal per a l’any 2019 socialment responsable; un pressupost pensat per a tots els molletans i molletanes i que buscarà el màxim consens amb la resta de grups municipals.

+ Veure més
05/11/2018 Mobilitat

L’Ajuntament informa

Davant les diferents peticions dels usuaris i usuàries de transport públic de Mollet perquè la ciutat també formi part, a partir de l’1 de gener de 2019, del sistema tarifari integrat que s’aplicarà als 36 municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el govern de la ciutat no contempla demanar a l’AMB la seva incorporació mentre, a canvi d’un abaratiment del preu del bitllet, s’hagi d’incrementar un 20% l’IBI que haurien de pagar tots els ciutadans i ciutadanes de Mollet.

+ Veure més
05/11/2018 Obres

S’obre el procés de licitació per adequar la Placeta Sant Jordi, un projecte que neix fruit de la participació ciutadana

Arran de la iniciativa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès de posar en marxa el procés de decisió ciutadana Decideix 100.000 €, d’entre els projectes proposats, els ciutadans i ciutadanes de Mollet van escollir per votació adequar la Placeta de Sant Jordi. Ara, s’obre el procés de licitació que comportarà la millora d’aquest espai. El projecte posa especial èmfasi en l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques amb l’objectiu de seguir treballant en la millora de l’espai públic fent de Mollet una ciutat més amable i de qualitat.


+ Veure més
05/11/2018 Joventut

L’Ajuntament organitza la xerrada Relacions tòxiques entre adolescents: aprèn a vacunar-te

L’objectiu és posar a l’abast de tot l’alumnat d’ESO de les escoles i instituts de Mollet del Vallès eines que els permetin establir relacions afectives positives i sanes.

+ Veure més
31/10/2018 Esports

Mollet acull el campionat de Catalunya Júnior de billar a 3 bandes

Aquest dissabte 3 de novembre, Mollet del Vallès serà la seu del Campionat de Catalunya de 3 bandes que organitza la Federació Catalana de Billar.


+ Veure més
31/10/2018 Educació

Més de 650 estudiants de Mollet coneixeran l’Ajuntament

El dilluns 5 de novembre, l’alumnat de 5è i 6è de primària que participa en el Consell Municipal dels Infants de Mollet (CIM) començarà a visitar l’Ajuntament de la ciutat per conèixer el seu funcionament, l’organització municipal o els serveis que s’ofereix a la ciutadania.


+ Veure més
30/10/2018 Ocupació

L’Ajuntament contribueix a generar ocupació

Aquest matí, el consistori molletà ha presentat cinc joves contractats a jornada completa, durant sis mesos i en règim de pràctiques remunerades. Una de les prioritats de l’Ajuntament de Mollet és oferir experiències laborals al jovent que serveixin de “trampolí per entrar al mercat laboral”.


+ Veure més
30/10/2018 Acció Institucional

Acords del Ple municipal del 29 d'octubre de 2018

Resolucions de la sessió plenària del 29 d'octubre de 2018

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès