Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

28/06/2022 Actualitat

L’Ajuntament i l’AMPA de l’Escola d’Educació Especial Can Vila reclamen solucions a la Generalitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i l’AMPA mostren la seva preocupació pel futur de 70 alumnes de l’Escola d’Educació Especial Can Vila, que provenen de diferents municipis de la comarca, que el curs escolar 2022-23 no podran iniciar les classes degut a la situació en què es troben dos dels edificis del centre que pateixen esquerdes estructurals. Davant d’aquesta situació, i després de vàries peticions al Departament d’Educació, l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, i l’AMPA de l’escola han enviat una carta al conseller Josep Gonzàlez-Cambray “perquè cerqui una solució definitiva en el menor període de temps possible”.

+ Veure més
28/06/2022 Cultura

Un treball sobre la memòria històrica de Mollet guanya la XXIII edició delPremi Juvenil Vicenç Plantada

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha donat a conèixer el treball guanyador de la XXIII edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada 2022. Es tracta de Memòria històrica, víctimes i represaliats a Mollet del Vallès (1936 – 1975) de Genís Hernández Palau, alumne de l’Institut Gallecs, que ha realitzat el treball sota la tutoria de Magda Rodríguez Liceras.

+ Veure més
28/06/2022 Cultura

El Museu Abelló de Mollet s’adhereix als actes del Dia de l’Orgull LGTBI+

La Xarxa de Museus d’Art de Catalunya, de la qual en forma part el Museu Municipal Joan Abelló de Mollet del Vallès, presenta avui un collage de l’artista Randomagus, amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI+. Aquesta acció se suma a les iniciades el 2020 per visualitzar els museus com a referents de la diversitat d’identitats a través de les seves col·leccions d’art.


+ Veure més
28/06/2022

Mollet commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

Aquest any com a novetat, les pilones de separació entre la vorera i la calçada de l’avinguda Jaume I amb la Rambla llueixen els colors de la bandera irisada.

+ Veure més
28/06/2022 Actualitat

Mollet incrementarà la neteja a la via pública i la recollida de residus

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat el nou contracte de neteja de l’espai públic i la recollida de residus per als pròxims cinc anys per un import màxim de 4,8 milions d’euros, un milió més que el contracte actual.

+ Veure més
27/06/2022 Empresa

Mollet Hub ofereix formacions específiques per a joves emprenedors

Mollet Hub incorpora noves formacions adreçades específicament a nou jovent emprenedor. Per l’interès generat i per l’alt valor que aporta compartir experiències, es mantenen els tallers col·laboratius i els casos d’èxit de persones emprenedores. Així mateix, se segueixen incrementant les sessions formatives presencials.

+ Veure més
27/06/2022 Actualitat

L’Ajuntament de Mollet celebrarà un Ple ordinari el dilluns 27 de juny

El dilluns 27 de juny, a les 18 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària. Les sessions plenàries són obertes a la ciutadania i es fan a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, a la plaça Major,1 de Mollet del Vallès.


+ Veure més
22/06/2022 Avisos

Horaris d’estiu de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) i dels equipaments municipals

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) romandrà oberta de dilluns a divendres de 8 a 15 h des del dia 27 de juny fins al 2 de setembre. A partir del 5 de setembre es reprèn l’horari habitual de dilluns a dijous de 8 a 18 h i divendres de 8 a 15 h.

+ Veure més
21/06/2022 Actualitat

La Junta de Portaveus aprova el manifest institucional en motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI

La Junta de Portaveus ha aprovat aquest dimarts per unanimitat el manifest institucional en motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI que se celebra dimarts dia 28 de juny.

+ Veure més
21/06/2022 Acció Institucional

Davant la situació de risc d’incendis, l’Ajuntament demana extremar la precaució per evitar riscos

L’Alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, davant la situació de risc d’incendis provocades per la festivitat de Sant Joan i les elevades temperatures d’aquests dies, ha fet públic un BAN a través del qual es demana a la ciutadania un ús responsable, cívic, restringit i controlat de tot tipus de material pirotècnic especialment durant la revetlla de Sant Joan i estableix la prohibició de fer foc fins el 15 d’octubre.

+ Veure més
20/06/2022 Cultura

La revetlla de Sant Joan, a Ca l’Estrada

El consistori molletà fa una crida a la ciutadania perquè tingui precaució
amb els petards i sigui respectuosa amb tothom.

+ Veure més
17/06/2022 Solidaritat i Cooperació

El Museu Abelló s’il·lumina de blau el Dia Mundial del Refugiat

La nit del 19 al 20 de juny, la façana del Museu Municipal Joan Abelló de Mollet del Vallès s’il·luminarà de color blau en homenatge a totes les persones desplaçades al món per la violència, la guerra i la persecució.

+ Veure més
17/06/2022 Obres

Tall de trànsit al carrer Can Flequer

L’accés a Mollet del Vallès pel carrer de Can Flequer des de la rotonda de La Vinyota fins a la rotonda dels Mossos estarà tancat les nits (des de les 22 h fins a les 6 del matí) des del diumenge 19 de juny i fins al dijous 23 de juny.

+ Veure més
15/06/2022 Benestar Social

L’Ajuntament presenta el conveni de col·laboració amb Red Solidària Pro Animal

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat aquest dimarts el conveni de col·laboració amb l´entitat Red Solidària Pro Animal. Un acord que té com a finalitat la gestió ètica de les colònies de gats mitjançant la implementació del mètode CERR (Captura, Esterilització, Registre i Retorn).


+ Veure més
15/06/2022 Gent Gran

Festa de final de curs d’Activitats, Cursos i Tallers per a Gent Gran

Aquesta tarda, a les 17.30 h, el Mercat Vell de Mollet del Vallès serà l’escenari de la festa de final de curs 2021-2022 de la programació d’Activitats, Cursos i Tallers per a Gent Gran que organitza cada any l’Ajuntament. A l’acte hi assistiran l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio, i la regidora de Gent Gran, Ana María Díaz.


+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès