Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Notícies

29/10/2020 Empresa

L’Ajuntament i MicroBank firmen el primer conveni de tota la comarca que té en compte projectes d’innovació

El conveni firmat entre l’Ajuntament de Mollet del Vallès i MicroBank inclou una línia específica per a les persones emprenedores i microempreses que necessitin liquiditat per superar els efectes de la crisi de la Covid-19. Com a novetat a nivell comarcal, el conveni també facilitarà l’accés al finançament a persones emprenedores per contribuir a la creació i promoció de projectes empresarials de caràcter innovador per potenciar la generació de llocs de treball.

+ Veure més
29/10/2020 Salut

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, demana més mesures i més recursos contra la Covid-19 durant el consell d’Alcaldies del Vallès Oriental

Al Consell d’Alcaldies que es va celebrar ahir hi van participar diferents representants del Govern per analitzar la situació de la pandèmia amb una crida a la responsabilitat.

+ Veure més
28/10/2020 Empresa

L’Ajuntament de Mollet i PIMEC inicien la col·laboració per a treballar propostes del futur econòmic de la ciutat

PIMEC s’afegirà al Consell Econòmic i Social de Mollet del Vallès representant a les petites i mitjanes empreses de la ciutat. La futura col·laboració estarà encaminada en qüestions de formació i d’ocupació davant d’aquests temps de dificultats econòmiques.

+ Veure més
28/10/2020 Comunicació

Ja podeu llegir el 4 Cantons del mes d’octubre, amb les notícies més destacades de la ciutat.

I també podeu estar al cas de l'actualitat de Mollet consultant el butlletí setmanal

+ Veure més
28/10/2020 Salut

Monràs demana a la Generalitat mesures més contundents per frenar la Covid-19 i més recursos econòmics i de personal per a l’Hospital i els CAPs

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha explicat avui que a l’Hospital de Mollet hi ha 72 persones ingressades amb coronavirus, 4 de les quals són a la UCI, i que l’índex de rebrot és de 1.300.

+ Veure més
28/10/2020 Educació

La teledetecció aplicada a una explotació hortícola de Gallecs és el treball guanyador del XXI Premi Vicenç Plantada

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha donat a conèixer el treball guanyador del XXI Premi Juvenil Vicenç Plantada. Es tracta de Teledetecció aplicada a una explotació hortícola de Gallecs, obra de Manuel Martínez Lluís, Marc Pérez Aladrén i Joan Viñallonga Butjosa, alumnes de l’Escola Sant Gervasi, de Mollet del Vallès, sota la tutoria de Lluís Jurado Herrera.


+ Veure més
27/10/2020 Acció Institucional

Ple extraordinari el 2 de novembre de 2020

Per donar compliment al toc de queda decretat per la Generalitat de Catalunya, el ple ordinari celebrat ahir, 26 d’octubre de 2020, va finalitzar sense haver pogut tractat tots els punts previstos a l’Ordre del Dia.

+ Veure més
27/10/2020 Medi Ambient

L’Ajuntament de Mollet és un de les primers consistoris que s’adhereix a la Carta Alimentària per un sistema alimentari més sostenible

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Consorci de Gallecs han participat durant 2 anys en el grup de cocreació de la Carta Alimentària de la Regió Metropolitana de Barcelona (CRAM). Més d’un centenar d’entitats, persones i municipis compromesos, com el de Mollet, han participat en l’elaboració i cocreació d’un text promogut pel Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB), que ha de servir per aconseguir un sistema alimentari més just, net, sostenible i saludable.

+ Veure més
27/10/2020 Actualitat

Aprovades les ordenances fiscals i preus públics per a l'any 2021. L’Ajuntament de Mollet prioritza la protecció de les persones més vulnerables, el manteniment i la qualitat dels serveis públics, i la lluita contra el canvi climàti

El Ple de l’Ajuntament de Mollet ha aprovat aquest dilluns les ordenances fiscals i preus públics per a l’any 2021, presentades pel govern municipal. Uns comptes caracteritzats per la contenció fiscal a les famílies, amb la congelació de la majoria d’impostos, taxes i preus públics.


+ Veure més
26/10/2020 Actualitat

El cementiri municipal amplia l’horari per Tots Sants i reforça les mesures anti-Covid

Des del 19 d’octubre i fins a l’1 de novembre, l’horari del cementiri de Mollet del Vallès s’ha ampliat amb motiu de la festivitat de Tots Sants. A més a més hi ha un servei extraordinari del bus urbà i, donada l’evolució negativa de la pandèmia, l’Ajuntament ha decidit reforçar les mesures de seguretat al cementiri.

+ Veure més
26/10/2020 Medi Ambient

L’Ajuntament dona un pas més per refermar el seu compromís amb els objectius de l’Agenda 2030 de Nacions Unides

El passat 19 d’octubre, el regidor responsable del programa estratègic Agenda 2030, Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Ajuntament de Mollet, Xavier Buzón, va participar en l’Assemblea de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) d’entitats locals en què es va constituir la Xarxa FEMP per a l’Agenda 2030 i que es va realitzar de forma telemàtica.

+ Veure més
23/10/2020 Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet celebra un Ple ordinari el dilluns 26 d’octubre per via telemàtica

El dilluns 26 d’octubre, a les 18.20 h, el consistori molletà celebrarà una sessió plenària ordinària.

+ Veure més
21/10/2020 Mobilitat

La nova Ordenança de Circulació fa de Mollet una ciutat més segura, sostenible i saludable

A proposta de l’equip de Govern, el ple de l'Ajuntament de Mollet del Vallès del 24 de febrer passat va aprovar, per unanimitat, la nova Ordenança Municipal de Circulació i Vianants, que es posarà en marxa el 27 d’octubre. L’objectiu és fomentar la mobilitat sostenible i la seguretat de circulació de persones i vehicles, a més de potenciar el transport públic i lluitar contra el canvi climàtic. L’ordenança regula, entre d’altres aspectes, l’ús dels patinets elèctrics (VMP) a l’espai públic.

+ Veure més
20/10/2020 Benestar Social

Es tanquen els centres cívics i culturals de Mollet en compliment de la darrera normativa de la Generalitat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, en compliment de la resolució SLT/2568/2020 de la Generalitat de Catalunya. tanca provisionalment els equipaments cívics i culturals de la ciutat. La normativa té per objectiu reduir la interacció social per tal de minimitzar el risc de transmissió comunitària.

+ Veure més
20/10/2020 Comerç

L’Ajuntament de Mollet amplia les eines de promoció i difusió de la restauració obligada a tancar

Davant les noves mesures i restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament, ja des del mateix moment de conèixer la notícia, està fent accions per donar suport al sector de la restauració local a través del directori de comerços de la ciutat, on la ciutadania pot consultar els comerços que fan menjar a domicili o de recollida als locals, i s’amplia per oferir noves eines de promoció i difusió del servei de menjar per encàrrec i a domicili dels bars i restaurants de #Mollet.

+ Veure més
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès