Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Es presenta el Pla de Mobilitat al Consell de Ciutat

19/03/2014

Mobilitat

El passat dijous 13 de març es va celebrar una sessió de treball del Consell de Ciutat, el màxim òrgan de participació ciutadana de Mollet, en la qual es va presentar el Pla de Mobilitat que s?ha elaborat recentment.

Es presenta el Pla de Mobilitat al Consell de Ciutat
El Consell de Ciutat es va celebrar a la Casa Museu del Pintor Abelló

Durant aquesta sessió, el regidor de Mobilitat, Joan Daví, va presentar el Pla de Mobilitat que l'Ajuntament ha elaborat i que es passarà a aprovació en el proper Ple municipal. L'elaboració d'aquest Pla ha estat obert i participat per més de 250 persones (tant a nivell individual com d'entitats i grups de treball), entre les quals el Consell de Ciutat ha tingut també un paper destacat.

En la presentació del document final, el regidor va posar de manifest els objectius principals del Pla: donar més protagonisme al vianant, ja que el 77% dels desplaçaments a Mollet es fan a peu, i avançar en la millora de la convivència entre vianants, bicicletes i vehicles. En aquest sentit, es marca com a prioritats l'accessibilitat i la seguretat.

Un cop presentat el Pla, els membres del Consell de Ciutat van coincidir en demanar a Renfe, una vegada més, les millores que siguin necessàries per  solucionar els greus problemes d'accessibilitat i de seguretat que presenta actualment l'Estació de França. D'altra banda, el grup de treball dedicat a donar a conèixer i reforçar el treball que fan les entitats de la ciutat, van presentar les conclusions i propostes sobre aquest àmbit i van ser ben acollides i acceptades pel Consell de Ciutat.

La sessió del Consell de Ciutat es va celebrar a la casa Museu del Pintor Abelló i va començar amb una visita guiada a aquest equipament cultural.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès