Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet Comunicació lliura els premis anuals per Sant Vicenç

24/01/2011

Comunicació

Ràdio Mollet va concedir els premis Micròfon de l’Any a l’esportista Carles Ochoa i Notícia de l’Any 2010 al Consorci Sanitari per l’obertura del nou Hospital en una festa va omplir El Lledoner. L’acte inicia la commemoració del 30è aniversari de l’emissora municipal.

Mollet Comunicació lliura els premis anuals per Sant Vicenç
Els premiats d'aquesta edició junt amb l'alcalde

El dia de Sant Vicenç, l'empresa municipal Mollet Comunicació va reconèixer les persones i els esdeveniments més rellevants de l'any 2010. En un emotiu acte, es van premiar els protagonistes de les notícies més positives per a la ciutat. La festa, que marcava l’inici de la commemoració del 30è aniversari de Ràdio Mollet, va omplir la sala d'actes de El Lledoner.

Els serveis informatius de l’emissora van triar les persones que van portar el nom de la ciutat més lluny i amb més dignitat, i que no han estat premiades altres anys. També va designar quina havia estat la notícia amb més impacte positiu i més ressò entre la ciutadania. Són els premis Micròfon de l'Any i Notícia de l'Any, que es van lliurar durant l'acte.

Els professionals de Ràdio Mollet van triat com a Notícia de l’Any 2010 la inauguració i posada en marxa del nou Hospital de Mollet. Es va destacar el fet que la construcció i les instal·lacions de l’edifici van suposar una inversió de 61 milions d’euros, la creació de nous llocs de treball i la millora d’assistència hospitalària d'unes 150.000 persones.

El premi Micròfon de l’Any 2010 a Carles Ochoa, l’únic català i un dels pocs esportistes del món que ha aconseguit acabar una Doble Deca-Ironman. Aquesta prova esportiva acumula 76 kilòmetres de natació, 844 kilòmetres de cursa i 3.600 kilòmetres de bicicleta. Es va fer a Monterrey, a Mèxic, entre novembre i desembre de l'any passat.

Mollet Comunicació també va atorgar altres quatre reconeixements:

A la Colla dels Morats i a la Colla dels Torrats

Per mantenir una Festa Major participativa durant més de 15 anys i per treballar perquè aquest esperit obert continuï també en el futur.

A la botiga Decathlon

Per la capacitat de generar activitat econòmica de forta atracció comercial i de centralitat i per crear llocs de treball en una situació de crisi

Al Servei Local de Català

Per la difusió de la llengua pròpia amb cursos i altres activitats durant una vintena d’anys i pels cent programes “Tastet de llèngua” a Ràdio Mollet i la xarxa d’emissores COMRàdio.


Enllaços relacionats

Vídeo de Vallès Visió

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès