Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Comença una nova temporada dels Jocs Esportius Escolars

12/11/2015

Esports

El dissabte 7 de novembre s'ha iniciat la lliga escolar dels Jocs Esportius Escolars en futbol sala i minibàsquet. Durant tota la competició els partits es disputaran al Centre Municipal d'Esport i Salut Ca n'Arimon i al Pavelló Municipal d'Esports Riera Seca els dissabtes al matí.

L'Ajuntament de Mollet del Vallès organitza un any més una nova edició dels Jocs Esportius Escolars mitjançant un conveni de col·laboració amb el Consell Esportiu del Vallès Oriental.

De nou, aquesta competició de referencia en l'àmbit comarcal, repeteix l'èxit de participació d'edicions anteriors amb la presència d'equips d'arreu de la comarca. La competició es disputarà els dissabtes al matí, de 9 a 14 h, al Centre Municipal d'Esport i Salut Ca n'Arimon i al Pavelló Municipal d'Esports Riera Seca. La competició es desenvoluparà des d'aquest mes de novembre fins al maig de 2016.

Aquesta temporada hi participen un total de 71 equips formats per uns 600 alumnes de primària i ESO en les categories des de prebenjamí a cadet.   

Al marge de les Escoles i clubs de Mollet, també hi participen equips de Montornès, Montmeló, Parets, Sant Fost, La Llagosta, Lliçà de Munt, Granollers i Caldes de Montbui.

L'Ajuntament de Mollet continua treballant en els valors educatius de l'esport a través del programa L'esport educa, fem-ho bé!. En aquest sentit, tots els participants en els Jocs Esportius Escolars signen un manifest que els compromet amb els valors de l'esportivitat. A més, al marge de la classificació per punts, també és fa una classificació d'esportivitat i es seguirà organitzant una jornada sense àrbitres en la que són els pares, les mares i els entrenadors els que fan aquesta funció amb el suport dels àrbitres.

Categories i equips
Futbol sala:
-     Prebenjamí, 6-7 anys, 13 equips
-     Benjamí, 7-8 anys, 16 equips
-     Aleví, 10-11 anys, 19 equips
-     Infantil, 12-13 anys, 9 equips
-     Cadet, 14-15 anys, 10 equips

Minibàsquet:
-     Una única categoria, 4 equips

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès