Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Josep Monràs reelegit president del Consell Esportiu del Vallès Oriental

19/11/2015

Esports

L'alcalde de Mollet i responsable de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Mollet, Josep Monràs, ha estat reelegit per unanimitat president del Consell Esportiu del Vallès Oriental en l'assemblea extraordinària celebrada aquest dimecres al Centre Cultural La Marineta.

Josep Monràs, a l'igual que la junta directiva proposada, ha estat reelegit per unanimitat per presidir el Consell Esportiu del Vallès Oriental els propers 4 anys.

Un cop feta oficial la reelecció, Monràs es va comprometre a "seguir treballant, igual com ho hem fet fins ara, per retornar amb bona gestió i grans projectes esportius per la comarca la confiança que se'ns ha donat".

Monràs va afegir que "el meu compromís és ferm i decidit per tal de treballar per l'esport de base, i alhora, per implantar els valors en el món de l'esport, binomi indissoluble en el mandat que reprenc al Consell".

Monràs presideix aquesta entitat des del 1993. A més, també és vicepresident primer de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Pel que fa la junta directiva, aquesta estarà formada per representants dels ajuntaments de Mollet, Montornès, Sant Celoni, Granollers, La Garriga i Cardedeu, per les entitats AE Handbol Les Franqueses, Club d'Escacs Mollet i Balonmano La Roca, per les escoles Mestres Muntaña de Granollers, l'Institut Manuel Blancafort de La Garriga i I'nstitut Carles Vallbona de Granollers, per la Federació Catalana d'Handbol i pel Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Entre d'altres, els consells esportius tenen l'objectiu de ser una eina a l'abast de tots els clubs i entitats esportives de la comarca, per informar sobre les activitats esportives en edat escolar o coordinar lligues i jocs esportius escolars.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès