Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Carnaval a Mollet

23/02/2011

Cultura

A Mollet el Carnaval començarà el proper dijous 3 de març i s’allargarà fins al dimecres 9 de març, dimecres de cendra. La rua de comparses es farà el diumenge 6 de març i acabarà amb el lliurament de premis i el judici del Carnestoltes.

Carnaval a Mollet
El sr. Carnestoltes anima la festa

Activitats per a tothom
El divendres 4 de març el Carnestoltes visitarà les escoles bressol de la ciutat i el dissabte, el Mercat Municipal. També dissabte, a les 12 del migdia, el Casal Cultural celebrarà la tradicional Escudella de Carnaval. La tarda i el vespre de dissabte seran joves, amb un seguit d’actes organitzats pes les colles de Morats i Torrats que acabaran amb el ball jove al Mercat Vell. Per la nit, el Pavelló de Riera Seca acollirà el Ball de disfresses de l’Associació de Balls de Saló.

Rua i judici del Carnestoltes
La rua de Carnaval es farà el diumenge 6 de març, a partir de les cinc de la tarda. Com sempre, arrencarà de l’avinguda d’Antoni Gaudí, seguirà per Jaume I fins al carrer de Berenguer III, l’avinguda de la Llibertat  i acabarà a la plaça de Pau Casals.

Un cop finalitzada la rua, a partir de dos quarts de vuit del vespre, la plaça Major acollirà l’espectacle del judici i la mort del Carnestoltes, amb la participació de tots els personatges del seguici del Carnestoltes. Tot seguit es farà el lliurament de premis de les comparses participants a la rua.

Direm adéu a la gresca i les disfresses fins l’any vinent el Dimecres de Cendra amb l’enterrament de la sardina, amb la participació de Galiot Teatre.

 


Documents relacionats

Document Programa de Carnaval (1.5 MB) - jpg

Notícies relacionades
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès