Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'equip de futbol xinès Jiangsu Suning s'instal·la a Mollet per la seva gira catalana

12/04/2016

Esports

L'equip sub-19 del Jiangsu Suning Football Club, considerat com un dels millors clubs de la Xina, s'estarà fins dilluns vinent a Mollet des d'on s'anirà desplaçant a diferents localitats per disputar una sèrie de partits amistosos. El primer serà aquest dimarts contra el CF Mollet, entitat de la que l'equip xinès espera aprendre sobre el seu funcionament i els seus mètodes coincidint amb la recent celebració del centenari de la institució molletana.

L'alcalde de Mollet del Vallès i responsable d'Esports Josep Monràs i el regidor de Joventut Raúl Broto han rebut a l'Ajuntament la delegació del Jiangsu Suning Football Club encapçalada pel secretari general de l'Associació de Futbol Jiangsu Província Lin Feng, el vicepresident del club Zheng Ming i el cos tècnic i tota la plantilla l'equip sub-19. En representació del CF Mollet també ha assistit a l'acte el vicepresident Jordi Candela.

Durant la recepció, Josep Monràs els ha agraït que hagin escollit Mollet com a seu d'aquesta gira catalana i que el primer amistós sigui contra el CF Mollet tot recordant que l'àmplia tradició esportiva de la ciutat els ha portat, per exemple, a ser candidata a Ciutat Europea de l'Esport. Per Monràs, aquesta estada a Mollet "no només els servirà per conèixer l'organització, el funcionament i els projectes esportius del CF Mollet, sinó que desitjo que aquest sigui el primer pas de col·laboració i d'intercanvi d'experiències entre els dos clubs i la província de Jiangsu i Mollet"

Justament, el vicepresident del CF Mollet, Jordi Candela, ha anunciat, que "el proper mes d'agost una representació del nostre club viatjarà fins la Xina per visitar el seu club". Candela ha afegit que "en els nostres cent anys d'història mai ens hem enfrontat a un equip xinès i demà serà un honor fer-ho".

De la seva banda, el secretari general de l'Associació de Futbol Jiangsu Província Lin Feng, ha agraït a l'Ajuntament "les facilitats que ens han donat", tot esperant que per nosaltres "aquesta sigui una missió d'aprenentatge i alhora també ens serveixi per intercanviar experiències"

Després de la recepció, la delegació xinesa ha realitzat un recorregut per la ciutat per visitar alguns dels seus llocs més emblemàtics i demà, a les 16 hores, disputarà un amistós contra el Juvenil A del CF Mollet, que milita a la Lliga Nacional, al camp Municipal de Futbol Germans Gonzalvo.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès