Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament ret homenatge a la patinadora Júlia Marco

28/04/2016

Esports

L'alcalde de Mollet i responsable d'Esports, Josep Monràs, ha rebut la patinadora del Club Patinatge Artístic Mollet, Júlia Marco, després que s'hagi proclamat campiona d'Espanya de Figures Obligatòries en la categoria sènior.

Aquest guardó certifica el bon moment del patinatge molletà en general i de Júlia Marco en particular, ja que pocs dies abans de proclamar-se campiona d'Espanya, Marco també ho feia de Catalunya en aquest cas en el campionat celebrat al Pavelló de Riera Seca de Mollet.

Júlia Marco va agrair el suport que l'Ajuntament i la ciutat donen des de fa anys al patinatge artístic afegint que "estic molt contenta per aquesta rebuda, per aquest reconeixement de la meva ciutat, i vull agrair a l'alcalde que Mollet sigui una de les ciutats que més promocionen el patinatge i tots els esports minoritaris com aquest".

Per Josep Monràs, "la Júlia ens mostra el camí del treball constant que normalment acaba amb èxit i, a més, és un fantàstic exemple que ens serveix per seguir augmentant les possibilitats que Mollet esdevingui ciutat europea de l'esport".

Justament, d'aquí un mes i mig, una delegació europea visitarà Mollet del Vallès per valorar la seva candidatura.  

Monràs també va voler aprofitar l'ocasió per "felicitar les entitats i la gent de Mollet que segueixen fomentant l'esport de forma altruista i desinteressada i en condicions que sovint no són gens fàcils".

El proper repte de Júlia Marco serà la Copa Alemanya que se celebrarà del 24 al 28 de maig a Freiburg.

Trasllat de Condol al patinatge de Cerdanyola
Com alcalde de Mollet i com a responsable d'Esports, Josep Monràs, ha enviat una carta al Club de Patinatge Artístic de Cerdanyola del Vallès, organitzador del darrer campionat d'Espanya, per traslladar-li el seu condol i el seu afecte després de la recent pèrdua del president del club Francisco Arpide.

Monràs, en nom de les entitats esportives de Mollet i de la ciutat en general, es solidaritza amb la família i es posa a disposició del club. 
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès