Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Comença el procés participatiu per a la millora dels Polígons d'Activitat Econòmica de Mollet

15/06/2016

Economia

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat aquest procés amb la finalitat d'elaborar, amb el concurs d'empreses, propietaris, l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès i diferents agents socials , un Pla d'acció per a la millora dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de Mollet. En la primera trobada hi han participat propietaris de sòl industrial, empresaris i ciutadans interessats. Aquest és el primer procés participatiu que es posa en marxa fruit del Pla d'Actuació de Mandat (PAM) tres setmanes després de concloure la tasca de recollida de propostes ciutadanes per l'actual mandat municipal.

L'objectiu de l'Ajuntament és promoure un model relacional entre els diferents agents del territori basat en el treball compartit i transversal per elaborar una diagnosi que permeti identificar les necessitats de millora dels polígons de la ciutat i definir el Pla d'acció a desenvolupar ens els propers anys.

En aquest sentit, la regidora de Planejament, Gestió Urbanística, Pla Estratègic i Promoció Econòmica, Mireia Dionisio, ha volgut deixar clar que "per aquest  Ajuntament la participació ciutadana és essencial i, com tenim clar que cal la participació i l'esforç de tothom per millorar la ciutat, comptem amb vosaltres per saber quines accions hem de prioritzar. Aquest govern està convençut que millorant els nostres polígons d'activitat econòmica, acabarà revertint en una millora de qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes".

Des del Govern català, el secretari executiu d'ACCIÓ, Joan Romero, ha volgut "felicitar-vos per aquesta iniciativa, per aquest procés de participació que heu obert i per tenir clar que quan es genera activitat econòmica es genera ocupació i, això, fa augmentat la qualitat de vida de la ciutadania".

A tot això, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, creu que el paper de l'Ajuntament és "estar al costat dels emprenedors, facilitar-vos les tramitacions administratives i fer d'interlocutor amb la Generalitat". Per Monràs "amb aquesta complicitat i col·laboració entre l'Ajuntament i el teixit empresarial de la ciutat, es com podrem crear una estratègia de futur que acabi beneficiant a tots els molletans i molletanes, ja que sou vosaltres els veritables generadors d'ocupació .

El procés participatiu per a la millora dels PAE acabarà aproximadament durant el primer trimestre de 2017 oferint diferents espais i activitats participatives, com ara tallers, enquestes, entrevistes, etc.

Amb l'inici d'aquest procés, l'equip de govern de l'Ajuntament de Mollet, compleix el seu compromís d'iniciar processos participatius sectorials fruit del Pla d'Actuació de Mandat

 


Documents relacionats

Pla d'Actuació de Mandat

Espai 26

Documents relacionats
Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès