Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Secretari General de l'Esport dóna suport a Mollet, Ciutat Europea de l'Esport 2017

18/07/2016

Esports

El Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard M. Figueras felicita a Mollet del Vallès per haver estat escollida Ciutat Europea de l'Esport 2017 i convertir-se en l'única ciutat catalana que l'any vinent tindrà el privilegi d'ostentar aquest reconeixement. Alhora també vol mostrar tot el seu suport a Mollet i es posa a disposició de la ciutat per contribuir a l'èxit d'aquest nou repte.

Per aquest motiu, el passat dissabte, Gerard M. Figueras, es va reunir amb l'alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, per felicitar-lo i fer-li extensible personalment aquest suport. 

La trobada va tenir lloc en el marc de l'Assemblea General de la Unió de Consells Esportius de Catalunya que es va celebrar al Monestir de Poblet i en la que és va escollir la nova junta directiva pels propers quatre anys. D'aquesta junta en seguirà formant part Josep Monràs al ser reelegit vicepresident primer. 

Des de la Secretaria es vol reconèixer la tasca que fa Mollet del Vallès, que ja va ser subseu olímpica i paralímpica l'any 1992, en benefici de l'esport, la salut i la transmissió de valors amb un guardó que va més enllà de la ciutat en benefici de la totalitat de l'esport català.

L'Association European Capitals and Cities of Sport Federations (ACES Europe) va comunicar el passat 4 de juliol a l'Ajuntament que Mollet havia estat escollida després que un comitè avaluador visités la ciutat.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès