Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El diputat d'Esports de la Diputació expressa el seu suport a Mollet Ciutat Europea de l'Esport 2017

25/07/2016

Esports

El diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, ha felicitat a Mollet del Vallès per haver estat escollida Ciutat Europea de l'Esport 2017 i convertir-se en l'única ciutat catalana que l'any vinent ostentarà aquest reconeixement. Alhora, Salom, també es posa a disposició de la ciutat per col·laborar en el que calgui i contribuir a que aquest repte esdevingui tot un èxit.

Així li ha fet saber personalment el diputat Josep Salom a l'alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, després de la trobada que han mantingut tots dos.

Per Salom aquest reconeixement és del tot merescut tenint en compte la llarga tradició esportiva de Mollet alhora que es posa a disposició d'una ciutat que l'any vinent, des del punt de vista esportiu, representarà la província de Barcelona i, per extensió, Catalunya, arreu d'Europa.
 
Aquest ple suport no fa més que ratificar el que la Diputació de Barcelona, en nom de Josep Salom, ja va expressar a la candidatura molletana, abans que es fes efectiu el nomenament, durant una visita del diputat a l'Ajuntament de Mollet del Vallès el passat mes de gener.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès