Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet acull la Festa Catalana dels Escacs

22/09/2016

Esports

Aquest diumenge, 25 de setembre, més de 84 equips de 4 jugadors vindran a Mollet del Vallès per participar a la Festa Catalana dels Escacs, l'esdeveniment social per excel·lència dels clubs d'escacs de tot Catalunya. L'acte l'organitza el Club d'Escacs Mollet amb el suport de l'Ajuntament i l'Escola Sant Gervasi Cooperativa, que és on es disputarà el torneig.

Al marge del campionat, en paral·lel, s'han organitzat un seguit d'activitats com ara una visita al Museu Abelló i a d'altres indrets d'interès de Mollet per tal de donar a conèixer la ciutat als familiars i acompanyants dels més de 300 jugadors d'arreu de Catalunya que s'instal·laran a Mollet per disputar aquest torneig.

Així mateix, a partir de les 14 h, hi ha previst un dinar de germanor durant el qual es realitzarà el sorteig del prestigiós Torneig Ciutat de Barcelona i es farà l'entrega de premis de la temporada. 

Pel que fa el campionat, que constarà de partides blitz (partides ràpides) per equips, es disputarà a partir de les 10 h a les instal·lacions de l'Escola Sant Gervasi Cooperativa.

L'organitzador, el Club d'Escacs Mollet, s'ha proclamat aquest 2016 campió d'escacs de Catalunya per equips a la màxima categoria, la Divisió d'Honor.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès