Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Diputació es compromet amb Mollet Ciutat Europea de l'Esport 2017

04/11/2016

Esports

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, li ha fet saber avui a l'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, que té tot el suport de la Diputació per contribuir a que les activitats que es duran a terme l'any vinent a Mollet, després de ser nomenada Ciutat Europea de l'Esport, siguin tot un èxit.

En aquest sentit, Conesa, creu que el reconeixement que ha rebut Mollet és del tot merescut i compartit, ja que "la tasca que es fa a Mollet exemplifica l'estratègia que al voltant de l'esport mantenim des de la Diputació, com és apropar-lo a la ciutadania, buscar la seva implicació i transmetre tots els seus valors".

En referència a lany vinent, Conesa li ha expressat a Josep Monràs "el compromís de la Diputació des del punt de vista logístic, econòmic i d'implicació en les activitats".

De la seva banda, Josep Monràs ha agraït aquest compromís afegint que "certament els nostres objectius són comuns, ja que tant la Diputació com l'Ajuntament de Mollet defensem la pràctica de l'esport sobretot des de l'optica de la salut i els seus valors, més enllà del seu caire competitiu".

Per l'alcalde "aquest reconeixement també és fruït de la tasca de l´ampli teixit esportiu de la ciutat" alhora que "personalment em produeix un orgull especial per la meva vinculació directa amb el món de l'esport i després de tants anys amb responsabilitats en aquesta àrea tant a l'Ajuntament com a la Diputació".   

Monràs també ha avançat que, Mollet, coincidint amb el 25è aniversari, recordarà els Jocs Olímpics de Barcelona dels que la ciutat vallesana va ser subseu olímpica i paralímpica aportant més de 400 voluntaris.

Així mateix, el propòsit de l'Ajuntament també és que les ciutats europees amb les que Mollet està agermanada o manté vincles de fraternitat participin activament en les activitats que es duran a terme el 2017.


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès