Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L´Ajuntament dóna a conèixer les principals activitats daquest 2017 amb motiu de la Capitalitat Europea de l´Esport

17/01/2017

Esports

L´Ajuntament de Mollet del Vallès ha donat a conèixer els eixos principals de les activitats que es faran aquest any després que Mollet hagi estat escollida Ciutat Europea de l´Esport 2017, única ciutat catalana i espanyola que enguany ostentarà aquest reconeixement. Així mateix, lalcalde Josep Monràs ha lliurat als representants de les entitats esportives de la ciutat la bandera que acredita Mollet amb aquest guardó.

En general, els objectius de les activitats que es duran a terme estaran centrats  en potenciar i incrementar la pràctica física i esportiva dels ciutadans i ciutadanes de Mollet, promocionar el conjunt del teixit esportiu de la ciutat i transmetre l´ampli ventall de valors que comporta la pràctica esportiva.
 
L´alcalde de Mollet, Josep Monràs, també ha volgut recordar que, dins de les activitats de caràcter anual "hem volgut posar especial èmfasi en la relació que hi ha entre esport i salut, i per aquest motiu hi hauran continuades campanyes de sensibilització i promoció dels hàbits saludables" com ara el projecte pilot Programa de Recepta Esportiva que en col·laboració amb el Servei Català de la Salut es durà a terme als Centres d´Atenció Primària, el projecte Els 10.000 passos o el programa Mou-te Jove.
 
Per Monràs "hem acceptat aquest reconeixement com un repte que afrontem amb humilitat, orgull i treball amb el propòsit d´augmentar el nombre de persones que fan esport i que promouen i fan servir en el seu dia a dia els seus valors".  
 
Entre d´altres, el programa, que està obert a les diferents iniciatives i acords que encara es pugui arribar amb les diferents entitats, organismes i institucions, acollirà diferents actes de celebració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de 1992, dels que Mollet va ser subseu, activitats esportives amb discapacitats, dedicar aquest 2017 als escacs i les escoles, així com diferents tornejos, campionats, exposicions, conferències o jornades monogràfiques.
 
Durant l´acte de presentació de les activitats, l´alcalde Josep Monràs ha volgut escenificar l´agraïment a la implicació de les entitats esportives de Mollet fent-les entrega a cadascuna d´elles de la bandera que acredita Mollet com a Ciutat Europea de l´Esport 2017. 
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès