Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El renovat Consell de Ciutat impulsa dos grups de treball

30/03/2017

Acció Institucional

El Consell de Ciutat, màxim òrgan participatiu de Mollet del Vallès, s'ha reunit aquest dimecres renovant en gairebé la meitat els seus representants. Durant la trobada també s'ha decidit crear dos nous grups de treball i s'han presentat els processos participatius que s'estan duent a terme aquest 2017.

El Consell ha renovat els seus membres, 15 dels 33 són molletans i molletanes que per primera vegada formaran part del principal òrgan de participació de la ciutat. En la primera sessió plenària, celebrada al Museu municipal Joan Abelló,  ja s'ha posat en funcionament dos grups de treball: una centrada en l'autoavaluació del propi Consell amb el propòsit de millorar el seu funcionament i, l'altra, impulsada per l'Oficina del Síndic Personer, centrada en projectes per combatre els rumors contra col·lectius de la ciutat.

Justament, el Consell de Ciutat forma part de la Xarxa Antirumors de Barcelona, i segons el regidor de Participació i Transparència, Josep Ramon Bertolín, "li donem una màxima importància a lluitar contra un fenomen que, entre altres prejudicis, pot arribar a malmetre la convivència i la cohesió social".

Al marge de la creació d'aquests dos grups de treball, el Consell també ha debatut sobre els processos participatius que en aquests moments estan en marxa a Mollet amb l'objectiu d'atorgar major protagonisme a la ciutadania en la gestió dels assumptes públics i reforçar les polítiques de transparència.

Es tracta dels processos oberts entorn a les millores que es poden fer a l'espai públic, al Pla Local de Joventut i al pla de millora dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE).  

El Consell de Ciutat és el màxim òrgan participatiu de Mollet i està format per representants dels grups municipals, dels consells municipals sectorials, del teixit associatiu de la ciutat, de les organitzacions sindicals, professionals i empresarials més representatives, per persones d'especial rellevància ciutadana. Enguany s'ha renovat 15 dels seus 33 membres, el que representa gairebé la meitat dels representants que conformen aquest òrgan

La seva creació la va aprovar per unanimitat l'Ajuntament de Mollet l'any 2012.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès