Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

"Tots som una mica excursionistes"

25/04/2017

Esports

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha rebut a l'alpinista de renom internacional, Jordi Pons, qui ha volgut contribuir, amb la seva presència, a potenciar el nom de Mollet en el marc de les diferents activitats que s'estan duent a terme aquest 2017 amb motiu de ser Ciutat Europea de l'Esport. La rebuda institucional es produeix després que Jordi Pons ja participés en una d'aquestes activitats el passat mes de febrer durant la projecció del documental Vivències a la Muntanya que va acollir el Mercat Vell.

Després de signar al Llibre d'Honor, als seus 84 anys, Jordi Pons recordava que "m'han fet molts homenatges i reconeixements, però mai una rebuda com aquesta, i per a mi és un honor que em rebi l'alcalde d'una ciutat que sempre ha mostrat el seu compromís per l'esport".

Entre d'altres fites, ha estat el primer alpinista espanyol en assolir les tres parets nord dels Alps, el primer cim de 6.000 al Nevado Huascaran, el primer 7.000 al Hindu Kush o el primer cim de 8.000 a l'Annapurna Est. Per Pons "potser el fet de valorar les compensacions que et donen els esforços fa que tots els catalans siguem una mica excursionistes".

L'alcalde Josep Monràs ha volgut valorar el significat que té el suport de Jordi Pons ja que "ell representa  l'esperit que ens ha portat a aquest reconeixement internacional. I no parlem de l'esport des del punt de vista de la competició, sinó d'aquells valors que també són intrínsecs al món de l'alpinisme, com la solidaritat, l'esforç, l'ajut als altres, la potenciació de les relacions humanes o el respecte per l'entorn"

Durant la recepció, el president del Club Muntanyenc Mollet, Alexandre Castelltort ha anunciat que l'entitat que presideix "seguirà posant el seu gra de sorra per contribuir a aquesta capitalitat europea de l'esport amb una activitat que estem preparant conjuntament amb l'Ajuntament".

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès