Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Míting Mollet Ciutat Europea de l'Esport convida un centenar d'atletes de tot el món

26/04/2017

Esports

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, i el president del Club Atlètic Mollet, Andreu Ollé, han presentat el Míting Mollet Ciutat Europea de l'Esport, que se celebrarà el 6 de maig, i el nou equip que lluiran els atletes de la veterana entitat esportiva.

El president del Club Atlètic Mollet, Joan Ollé, ha explicat que el Míting Mollet Ciutat Europea de l'Esport es farà el dissabte 6 de maig, a partir de les 18:30, a la Pista Municipal d'Atletisme. Seran proves de 100, 200, 400 i 800 metres, de javelina, alçada, relleus... on hi participaran un centenar d'atletes nacionals i internacionals. El Míting, segons Ollé, servirà perquè els atletes aconsegueixin  de cara als propers campionats i per "donar a conèixer les instal·lacions d'atletisme de Mollet".

Nou equip
El Club Atlètic Mollet també ha presentat el nou equip dels seus atletes, dissenyat per l'Ajuntament de Mollet i fabricat per Inverse, l'empresa molletana que es dedica a personalitzar roba esportiva. En aquest sentit, l'alcalde Josep Monràs ha subratllat que Inverse és "un referent mundial" i que la creació del nou equip ha unit "esport, activitat econòmica i ocupació".

Per al president del Club Atlètic Mollet, Andreu Ollé, el disseny del nou equip ha sigut com fer "un salt de 20 anys" perquè a partir d'ara "marcarem la diferència, ens donarà una imatge a totes les competicions".

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès