Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet serà l'escenari de l'entrega de les Flors d'Honor 2017 de Viles Florides

02/05/2017

Medi Ambient

El 22 de setembre, el parc de les Pruneres de Mollet del Vallès serà l'escenari de la gala de lliurament de les Flors d'Honor 2017 del moviment de Viles Florides. L'any 2016, la ciutat va obtenir la distinció de Vila Florida i actualment lidera el rànquing amb quatre Flors d'Honor, juntament amb Olot, Figueres, Vila seca i Baguergue. Aquest moviment està format per 110 municipis catalans i amb el lliurament de Flors d'Honor reconeix la gestió i la qualitat dels espais verds dels municipis catalans.

En el marc del II Fòrum de Viles Florides que es va fer divendres 28 d'abril a Blanes, aquest moviment va anunciar que Mollet del Vallès serà l'escenari de l'entrega de Flors d'Honor 2017 el 22 de setembre al parc de les Pruneres, on s'espera l'assistència de més de 200 representants de les localitats guardonades.

La gala començarà al matí amb una jornada tècnica organitzada per l'Ajuntament de Mollet i l'Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya (APEVC), on es donarà a conèixer als participants els valors i característiques dels espais públics de Mollet. A la tarda es durà a terme el lliurament de guardons i reconeixements de Viles Florides.

L'abril de l'any 2016 Mollet va ser reconeguda amb la distinció de Vila Florida. Només cinc mesos després, el setembre del mateix any, la ciutat ja liderava el rànquing amb quatre Flors d'Honor, la major distinció atorgada fins ara i que ha convertit Mollet en l'única vila de les comarques de Barcelona amb quatre flors. A més, la rambla Pompeu Fabra de Mollet va ser premiada com a Millor Espai Públic Florit 2016 pel seu projecte d'enjardinament.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que té el suport de l'Agència Catalana de Turisme. L'objectiu és posar en valor la riquesa natural i paisatgística dels municipis catalans amb el reconeixement públic dels projectes d'enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que esdevinguin un exemple a seguir per altres localitats, i també donar a conèixer a la població local els valors dels espais verds i jardins de la ciutat.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès