Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Sessió oberta a la ciutadania per crear la Xarxa Antirumors de Mollet

16/05/2017

Convivència

El proper dimecres 24 de maig, el Centre Cultural La Marineta, acollirà la primera sessió oberta a la ciutadania del Grup de Treball Antirumors impulsada pel Consell de Ciutat i per l'Oficina del Síndic Personer. El propòsit es combatre els comentaris contra col·lectius de Mollet i impulsar una campanya de conscienciació per lluitar contra els rumors que erosionen la bona convivència a la ciutat.

Aquesta sessió de treball, oberta al conjunt de la ciutadania i al teixit associatiu, comptarà amb la col·laboració i l'experiència de representants de la Xarxa Antirumors de Barcelona, de la que forma part el Consell de la Ciutat de Mollet.

Es tracta de dissenyar una xarxa molletana antirumors des de la ciutadania i el teixit associatiu per evitar la difusió de prejudicis o noticies que poden ser malintencionades i no contrastades i que col·laboren a malmetre la convivència entre la ciutadania.   

La iniciativa parteix de la darrera sessió plenària del Consell de Ciutat, màxim òrgan participatiu de Mollet del Vallès, en la que es va acordar crear dos grups de treball, un d'ells, impulsat per l'Oficina del Síndic Personer, centrat en la creació d'aquesta xarxa antirumors.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès