Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El jurat de Viles Florides visita Mollet

25/05/2017

Medi Ambient

Els membres del jurat han visitat Mollet del Vallès per avaluar l'estat i l'evolució dels espais verds de la ciutat. Aquestes visites serveixen per decidir quantes Flors d'Honor corresponen a cada un dels municipis de Viles Florides. Mollet en té quatre, la màxima qualificació obtinguda fins ara per cap ciutat catalana.

El jurat de Viles Florides ha visitat els jardins de Can Mulà, Els Pinetons, Can Borrell, el Parc dels Colors, el Parc de la Plana Lledó, el Parc de les Pruneres i la rambla de Pompeu Fabra per poder-ne avaluar l'estat i l'evolució.

Aquestes visites es fan un cop a l'any i serveixen per decidir les Flors d'Honor que corresponen a cada un dels municipis de Viles Florides. Els resultats es faran públics el 22 de setembre durant la gala d'honor que aquest any se celebrarà a Mollet del Vallès, amb una assistència prevista de 300 representants polítics i tècnics de les diferents localitats que hi participen.

Mollet té 4 Flors d'Honor

Tot i que va ser el primer any en que hi participava, l'abril de l'any 2016 Mollet va ser reconeguda amb la distinció de Vila Florida i actualment lidera el rànquing amb quatre Flors d'Honor, juntament amb Olot, Figueres, Vila-seca i Baguergue. A més, la rambla de Pompeu Fabra va ser premiada com a Millor Espai Públic Florit 2016 pel seu projecte d'enjardinament.

Viles Florides, format per més de 115 municipis catalans, és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que té el suport de l'Agència Catalana de Turisme.

L'objectiu és posar en valor la riquesa natural i paisatgística dels municipis catalans amb el reconeixement públic dels projectes d'enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que esdevinguin un exemple a seguir per altres localitats, i també donar a conèixer a la població local els valors dels espais verds i jardins de la ciutat.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès