Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Alt nivell de satisfacció dels usuaris de Ca n'Arimon

13/06/2017

Esports

Una enquesta realitzada entre tots els usuaris del Centre Municipal de Salut i Esport de Ca n'Arimon posa de relleu l'alt grau de satisfacció dels seus usuaris. En concret, s'han pronunciat el 81% dels abonats que han valorat el servei i les instal·lacions amb un 7 o més sobre 10.

Aquest grau de satisfacció també es posa de manifest pel baix nombre d'abonats que es donen de baixa anualment, concretament el 42%, quan segons els darrers informes, l'índex mig anual de pèrdua d'abonats dels centres concessionats, com és el cas de Ca n'Arimon, és del 65%. 

De l'enquesta també es desprèn que el 79% dels usuaris són veïns de Mollet i el 21% del seu entorn, que majoritàriament tenen entre 40 i 49 anys i que la majoria, el 53%, són dones.  

Pel que fa les demandes dels usuaris, Ca n'Arimon ha anunciat un seguit de millores que es duran a terme en breu, com ara canviar les màquines de gym més antigues, ampliar la zona d?entrenament funcional, canviar el material del pes lliure o més reformes als vestidors.

Des d'aquest equipament municipal també es potencia la promoció de l'esport i la salut entre els més joves, ja sigui a través de les beques provinents de Serveis Socials per a cursos de piscina o amb les lligues escolars, entre les diferents entitats de la ciutat, a través de subvencions a persones amb algun tipus de discapacitat o amb programes com ara el Mou-te!

Obertura de la piscina a l'estiu
L'obertura serà a partir del 19 de juny fins l'11 de setembre de 10 a 20 hores amb els mateixos preus que els darrers anys i amb abonaments de 10 entrades per adults, infants i sèniors.

Mentre la piscina interior estigui tancada per tasques de manteniment a la zona d'aigües (del 7 al 20 d'agost) s'habilitarà un carrer a la piscina d'estiu.

Així mateix, aquest estiu es realitzaran 5 obertures de bany nocturn els dijous, des del 29 de juny fins el 27 de juliol. 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès