Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Centenars de molletans i molletanes commemoren els 25 anys dels Jocs Olímpics

19/06/2017

Esports

La ciutadania de Mollet del Vallès es va abocar a la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics organitzada per l'Ajuntament. A la celebració es va reviure un tram del recorregut de la torxa olímpica i es van recordar les cançons que van triomfar durant els Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

La commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, en què Mollet del Vallès va ser subseu olímpica i paralímpica de tir, va ser un èxit de participació. La ciutadania va participar als actes organitzats per l'Ajuntament de Mollet, el més emotiu dels quals va ser reviure un tram del recorregut que l'any 1992 va fer la torxa olímpica pels carres de la ciutat i que van protagonitzar nens i nenes de cinquè i de sisè de primària de les escoles de Mollet.

El recorregut va començar a la plaça de la Constitució i es va acabar al parc de Can Mulà, on es va fer una gran festa amb música i ball amenitzada per imitadors dels artistes que simbolitzen els Jocs Olímpics com són Los Manolos, Freddy Mercury o Montserrat Caballé amb cançons com Amics per sempre.

Als 25 anys dels Jocs Olímpics a Mollet hi van participar l'alcalde Josep Monràs, el portador de la torxa paralímpica, Víctor Mas, l'esportista paralímpic Antoni Duran i el president de la Federació Catalana de Tir, Joan Rodríguez.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès