Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Aquest divendres, Mollet acull el lliurament dels premis anuals de Viles Florides

19/09/2017

Medi Ambient

El moviment Viles Florides celebra aquest divendres la gala Flors d'Honor 2017, on reconeixerà la feina dels 113 municipis que han format part del moviment en aquesta edició. Davant la previsió de pluges per aquesta tarda, l'acte de lliurament de les distincions 2017 de les Viles Florides es trasllada del Parc de les Pruneres al Teatre Municipal de Can Gomà a la mateixa hora prevista, és a dir a les 17.00 h.

Mollet acull aquest divendres la gala Flors d'Honor 2017 que organitza el moviment Viles Florides. L'acte, que serveix per reconèixer els 113 municipis catalans que han format part de l'edició d'enguany, tindrà lloc al parc de les Pruneres, a partir de les 17 hores i estarà presidit per la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.

L'acte congregarà les màximes autoritats dels 113 municipis que han participat en l'edició d'enguany de Viles Florides. El moviment és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC)  i promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental. El projecte és obert a tothom i poden participar-hi els municipis així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds.

En el marc d'aquesta gala, els assistents podran gaudir d'un tast dels productes elaborats artesanalment pels alumnes del CO del Bosc de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès