Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet, orgullosa amb les 4 Flors d'Honor de Viles Florides

27/09/2017

Medi Ambient

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, la regidora de Via Pública i Qualitat Urbana, Mireia Dionisio, i el regidor de Qualitat Ambiental, Josep Garzón, feliciten als tècnics i treballadors municipals per aconseguir que la ciutat mantingui les 4 Flors d'Honor de Viles Florides.

Mollet del Vallès continua encapçalant el rànquing de Viles Florides amb 4 Flors d'Honor per la transformació del seu espai públic a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds del municipi.

Aquest any, el divendres 22 de setembre es va celebrar la gala de lliurament de les Flors d'Honor a Mollet del Vallès amb l'assistència de les màximes autoritats dels 113 municipis catalans que han participat en l'edició d'enguany de Viles Florides.

Durant tota la jornada, Mollet va acollir diverses activitats relacionades amb la jardineria i els espais verds. Al matí es van celebrar unes ponències tècniques al Mercat Vell i, després, els assistents van visitar alguns dels parcs i  espais públics més representatius de la ciutat com el parcs de Can Mulà, dels Colors i les Pruneres, la plaça Pau Casals, els Pinetons i la Rambla Pompeu Fabra.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès