Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La jornada FutbolNet aplega a Mollet mig miler d'escolars

13/11/2017

Esports

Mig miler d'escolars han participat aquest dissabte a la jornada FutbolNet organitzada per l'Ajuntament de Mollet del Vallès i la Fundació del FC Barcelona amb l'objectiu de potenciar la formació, els valors i l'educació a través de l'esport. El projecte, que forma part del conjunt d'activitats amb motiu de la celebració de Mollet com a Ciutat Europea de l'Esport 2017, ha servit com a festa d'inici dels Jocs Esportius Escolars de la ciutat.

Des de prebenjamins fins a infantils, 500 joves de Mollet han participat en aquesta jornada que ha servit per donar el tret de sortida a una nova edició dels Jocs Esportius Escolars, que començaran aquest proper dissabte, i que, de nou, ha posat de manifest l'alta implicació de la ciutat amb l'activitat física i esportiva i, de retruc, l'aposta per cultivar tots aquells valors que es desprenen de l'esport, com ara l'esperit de col·laboració i sociabilitat, la perseverança, el fair play, la generositat o la capacitat de convivència i participació.

La jornada s'ha dut a terme al Parc de les Pruneres i al Pavelló Municipal d'Esports de Riera Seca on s'han instal·lat un total de vuit camps de futbol.
 
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès