Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Consell de Ciutat treballa per un Mollet lliure de rumors

16/11/2017

Participació Ciutadana

El darrer plenari del Consell de Ciutat, celebrat aquest dilluns, ha seguit treballant per posar totes les eines necessàries a l'abast de la ciutadania per tal d'eradicar els rumors amb la creació del manifest Mollet Lliure de rumors, on es demana l'adhesió dels molletans i de les molletanes a títol individual així com de les entitats, associacions i clubs.

La iniciativa també comporta la creació d'una bústia de comunicacions antirumors a l'espai web del Síndic Personer, Lluís Martínez Camps,i campanyes informatives de sensibilització contra els rumors impulsades des de l'Ajuntament.

També es proposa crear una xarxa antirumors a Mollet amb la participació d'aquells ciutadans que vulguin ser agents antirumors i vulguin treballar i sensibilitzar contra aquest fenomen.

Així mateix, el Síndic, que també és membre del Consell de Ciutat, ha anunciat que treballarà per tal d'organitzar una jornada sobre xarxes socials i rumors.

D'altra banda, el Consell Ciutat també ha acordat impulsar un qüestionari obert a tots els molletans i molletanes de valoració dels serveis municipals per obtenir la valoració de la ciutadania sobre aspectes de gestió i funcionament d'aquests serveis a la ciutat.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès