Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament i la Fundació Sanitària Mollet posen en marxa la Unitat de Medicina Esportiva

20/12/2017

Salut

La Fundació Sanitària Mollet (FSM) posarà en marxa a partir de gener la nova Unitat de Medicina Esportiva amb vocació de prestar serveis qualificats a les mútues escolars, mútues esportives, per fer revisions professionalitzades i seguiments d'adequació mèdica a esportistes de clubs i federacions del territori, així com potenciar l'activitat física sota una supervisió professional. La nova unitat s'ubicarà a l'Hospital de Mollet, a l'àrea ambulatòria, amb horari de tarda.

El Dr. Pedro Hermoso, responsable de la nova Unitat, ha afegit que "amb aquest nou servei especialitzat podrem donar una atenció personalitzada als esportistes, siguin federats o no, garantint el seu bon i correcte estat de salut amb aquest seguiment a través d'un circuit que pot anar des de la traumatologia, fins la rehabilitació o la nutrició".

Andreu Llargués, president del Patronat de la FSM, ha destacat "la funció del Patronat de seguir amb les polítiques de donar serveis socials i sanitaris i anar evolucionant a les demandes de la societat, i aquesta Unitat de Medicina Esportiva és un clar exemple".

Jaume Duran, director general de la FSM ha volgut "agrair a l'Ajuntament el seu impuls i la seva sensibilitata per dinamitzar una unitat que, amb els recursos que ja tenim, ens servirà per seguir donant resposta a les noves necessitats de la població, en aquest cas adreçades a l'activitat física i esportiva"

Finalment, Josep Monràs, alcalde de Mollet, i responsable de l'àrea d'Esports, ha assenyalat que "aquest projecte és com la cirereta que li posem al pastís de les múltiples activitats que estem fent aquest 2017 en motiu de ser Ciutat Europea de l'Esport. Es tracta d'un servei de proximitat que ens fa ser encara més referència en l'àmbit de la medicina esportiva, no només en prevenció o en el tractament de lesions, sinó també amb la voluntat de fer pedagogia en el conjunt del col·lectiu esportiu".

Aquesta nova Unitat de Medicina Esportiva s'emmarca en el Pla Estratègic de la FSM 2017-2020 en el qual la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes del Baix Vallès és un dels seus pilars fonamentals.

L


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès