Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Sant Vicenç més jove

17/01/2018

Cultura

Dos projectes de l'Ajuntament de Mollet elaborats per joves i adreçat als joves coincidiran amb aquesta Festa Major d'Hivern de Sant Vicenç. Es tracta del "Torneig de Robòtica", una activitat que neix fruit de la iniciativa Viver de Projectes, i "Viatjant a Quintet ! amb Projecte Beta", que s'emmarca dins del cicle "I el Divendres, Què ?"

Torneig de Robòtica
El dissabte 20 de gener, a partir de les 16:00 h, tindrà lloc al Centre Cívic de Can Borrell el I Torneig de Robòtica Ciutat de Mollet on es podran muntar i programar robots que seran proporcionats per l'organització per posteriorment realitzar un campionat per equips.

Les inscripcions, que s'han de realitzar per equips de 3 a 5 persones que tinguin coneixements bàsics de programació, es poden fer a la pàgina web https://lligaderobotica.wixsite.com/lligaderobotica o al Twitter, Facebook o Instagram del Torneig de Robòtica Ciutat de Mollet.

Aquesta activitat neix del procés participatiu Viver de Projectes a partir del qual 6 propostes guanyadores s'han repartit 6.000 euros del pressupost municipal per tirar endavant les seves iniciatives.

Fins ara ja s'ha dut a terme la competició de rap Pregoldbattle al Mercat Vell, a la que van assistir més de 300 persones, i el primer passi de la pel·lícula Superwoman, dins del Cicle de Cinema Jove.

Viatjant a Quintet ! amb Projecte Beta
El 19 de gener, a les 22:30 h al Mercat Vell, tindrà lloc el primer I el divendres, Què? d'aquest 2018 amb el concert Viatjant a Quintet ! amb Projecte Beta, on el seu creador, el molletà Juan Pardo, tornarà a sorprendre amb un espectacle multisensorial que pretén apropar la música clàssica a tots els públics.

Des de fa tres anys, la tasca d'aquesta formació de músics educats als millors conservatoris nacionals i europeus, és divulgar la música clàssica amb una posada en escena on també hi tenen cabuda les arts plàstiques.  

El cicle I el divendres, Què? és una iniciativa municipal que va néixer amb l'objectiu d'ampliar l'oferta cultural a la ciutat, en aquest cas especialment dirigida als joves.

 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès