Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

La Policia deté un conductor sense carnet, sense assegurança i amb una taxa d'alcohol 8 vegades superior a la permesa

24/01/2018

Seguretat vial

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha denunciat un conductor per superar en 8 vegades la taxa d'alcohol permesa. Es dona la circumstància que el mateix conductor, que no tenia permís de conduir ni assegurança del vehicle, va provocar un accident amb dos ferits lleus.

Aquest cas ses suma a d'altres tres denunciats aquest passat cap de setmana per la Policia Municipal de Mollet per conduir també sota els efectes de l'alcohol.

En tots quatre casos, la taxa donada pels conductors comporta una sanció penal. Dos d'ells, amés, no tenien el permís de conduir en vigor.

Tots els conductors han estat identificats i investigats penalment mitjançant diligències al jutjat.

Aquest cap de setmana ha coincidit amb la campanya setmanal en la que la Policia Municipal vetlla perquè els conductors compleixin les normes sobre seguretat passiva, com són les cadiretes de retenció infantil o els cinturons de seguretat.

Tot i comprovar l'alt grau de compliment de les normes per part dels conductors, s'han tramitat quatre denuncies per no fer un ús adequat d'aquests elements de seguretat passiva.

Un dels casos ha estat una persona que portava el seu fill de tres mesos sense cap mena de subjecció.

El proper mes de febrer, la Policia Municipal continuarà amb les campanyes coordinades amb el Servei Català del Trànsit, en aquest cas centrada als controls preventius d'alcoholèmia a tot el municipi
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès