Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El CIM treballa els drets dels infants amb el Síndic

29/01/2018

Educació

A partir d'avui i fins el 7 de febrer, el Consell Municipal dels Infants de Mollet del Vallès (CIM) treballarà els drets i deures dels nens i nenes amb el Síndic Personer, Lluís Martínez Camps, en diferents centres cívics de la ciutat.

Les activitats han començat aquest dilluns al matí al Centre Cívic de Can Pantiquet amb dos grups de 6è de primària de l'Escola del Bosc i dos més de l'Escola Sant Jordi.

L'objectiu de cada trobada és que els nens i nenes de Mollet del Vallès coneguin qui és i què fa el Síndic Personer, així com la Declaració dels Drets dels Infants i reflexionin al voltant dels seus drets i deures. 

En aquestes sessions hi participen els 700 alumnes de 5è i 6è de primària de tots centres públics i concertats de Mollet, a més de l'Escola d'Educació Especial Can Vilà, que formen part del Consell Municipal dels Infants de Mollet (CIM).

La missió del CIM per aquest any 2018 és conèixer i donar a conèixer la figura del Síndic Personer, coincidint amb la commemoració dels 15 anys de la seva recuperació.
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès