Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

Mollet, primer municipi del Vallès oriental en la creació d'empreses a través del Punt d'Atenció a l'Emprenedor

29/01/2018

Ocupació

El Punt d'Atenció a l'Emprenedor (PAE) de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, situat a les instal·lacions de l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO), és el tercer amb més altes d'empreses segons el rànquing acumulat del Termòmetre de la Província de Barcelona. En total, durant el període 2009 - 2017, s'han donat d'alta a través del PAE de Mollet 276 empreses.

Deixant de banda la Mancomunitat Penedès - Garraf, durant aquest període, Mollet del Vallès és el tercer municipi en donar altes per a la creació de nous negocis, en total 276, i el segon en donar d'alta emprenedors com a autònoms, en total 223, de tots els ajuntaments de la demarcació de Barcelona que formen part de la xarxa de Punts PAE. D'aquest Punt, de la província  de Barcelona, en formen part 31 ajuntaments, 2 consorcis, una mancomunitat, un consell comarcal i una fundació.

En el període 2009-2017, a Mollet s'han donat d'alta 233 emprenedors com a autònoms, el que comporta que el 84,4% d'altes de noves empreses són altes d'autònoms. I en concret, durant el 2017, n'ha donat d'alta 58 dels quals 47 són emprenedors autònoms (81%).

Aquestes dades, fetes públiques per la Diputació de Barcelona, també situen el PAE de l'Ajuntament de Mollet com el primer del Vallès Oriental que forma part de la xarxa pel que fa la creació de nous negocis durant el període 2009 - 2017.

L'any 2014, l'Ajuntament de Mollet va agilitzar els tràmits de tots aquells emprenedors que volen legalitzar la seva activitat econòmica i, des d'aleshores, ho poden fer amb un sol tràmit i de forma pràcticament immediata al PAE.

A través del Document Únic Electrònic (DUE), es tramita l'alta d'empresaris individuals (autònoms), Societats de Responsabilitat Limitada (SL) i Societats Limitades Nova Empresa (SLNE). L'objectiu es optimitzar temps i desplaçaments als emprenedors, ja que aquest document engloba tots els tràmits necessaris per donar-los d'alta. 

Les persones interessades poden adreçar-se a les oficines d'EMFO (C/Riera, 7 1a planta) o trucar al 93 570 51 60 o enviant un correu a info@emfo.cat
 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès