Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

El Carnaval arrenca el 4 de febrer amb l'arribada del Carnestoltes

30/01/2018

Cultura

El Carnaval a Mollet del Vallès començarà el diumenge 4 de febrer, amb l'arribada del Carnestoltes i el Ball del Barraló, i s'acabarà el dimecres 14 amb l'Enterrament de la sardina.

Mollet del Vallès escalfa motors per a la celebració del Carnaval que arrencarà diumenge que ve amb l?arribada del Carnestoltes i el Ball del Barraló, a les 12.30 h a la plaça de Prat de la Riba, a càrrec de la Cia. Carnamolles i l'Esbart Dansaire de la ciutat.

Durant els dies de Carnaval, el Carnestoltes visitarà les escoles, amb Pep Callau i Els Pepsicolen, i el Mercat Municipal, i tampoc hi faltaran altres activitats ja tradicionals com el Concurs de truites, l'Escudella, la Festa dels Esplais, el Ball, el Corre Mam Teca i botifarrada amb la xaranga Tirant lo Band de les Colles de Morats i Torrats o l'exposició Coneix tots els personatges del Carnestoltes al Centre Cultural La Marineta.

La resta d'actes destacats són la Rua de Carnaval, el diumenge 11 de febrer a les 16.30 h, que desfilarà per l'avinguda de Gaudí, avinguda de Jaume I, Berenguer III, avinguda de la Llibertat i plaça de Pau Casals. Acabada la Rua es farà el Judici del Carnestoltes, a càrrec de Carnamolles i el Ball de Diables. Tot seguit, i a la mateixa plaça de Pau Casals, hi haurà el lliurament dels premis de la Rua.

El Carnaval 2018 de Mollet es tancarà el dimecres 14 de febrer amb l'Enterrament de la sardina, a les 17.30 h al Mercat Vell, i amb el Cercavila de dol fins a la plaça de l'Artesania, que organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de Carnamolles, l'AAVV de la Fira d'Artesans i el Grup de Saxos de l'Escola Municipal de Música i Dansa.
 


Document relacionat

Document Programa Carnaval 2018 (15 KB) - pdf

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès