Català | Castellano RSS
Actualitat Notícies

Cercador

Menú

L'Ajuntament contracta 9 aturats de llarga durada dins del programa Enfeina't

01/02/2018

Ocupació

El regidor d'Ocupació de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, Raúl Broto, ha rebut aquest matí les 9 persones contractades, que tindran un contracte de 12 mesos a jornada completa per a realitzar feines administratives, de neteja, de jardineria o de consergeria/vigilància.

És la primera vegada que l'Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l'Empresa Municipal per la Formació i l'Ocupació (EMFO), posa en marxa Enfeina't.

L'objectiu d'aquest pla d'ocupació és que aquestes 9 persones deixin d'estar a l'atur i millorin la seva experiència ocupacional. Des d'EMFO se'ls ofereix un acompanyament individualitzat al llarg del període laboral per donar-los suport i eines per la recerca de feina.

El regidor d'Ocupació, Raúl Broto, ha recomanat a les 9 persones contractades per l'Ajuntament de Mollet que "aprofitin aquesta oportunitat com a trampolí" per introduir-se al mercat laboral, i ha subratllat que "cada feina aconseguia és una petita victòria" per al consistori.

El programa Enfeina't està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.


 


Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Tel. 93 571 95 00 | © 2018 - Ajuntament de Mollet del Vallès